Birštono mero taurė – „Ferrum“ šeimyniniam duetui

Praėjusį šeštadienį, rugsėjo 14-ąją, Birštone vyko tradicinis petankės dvejetų turnyras Birštono mero taurei laimėti. Šį kartą turnyre dalyvavo tik 9 komandos (dvejetai). Nebuvo stipriausių petankės meistrų iš Kauno, nė vienos komandos iš Šiaulių, vos viena komanda iš Vilniaus. Tačiau labai džiugu, kad dėl Mero taurės varžėsi trys Birštono dvejetai ir viena mišri (kaunietis ir birštonietis) komanda. Ir jiems neblogai sekėsi.

Birštonui atstovavo „Ferrum“ šeimyninis dvejetas – Irma ir Paulius Bagdanavičiai, „Šilagėlė“ – Vytautas Gedminas ir Vytautas Vaitkevičius, „Sklepas“ – Algimanta Gedminienė ir Robertas Travkinas. Mišrioje B2 komandoje žaidė birštonietis Kęstutis Pranculis ir kaunietis Ričardas Gaška.

Kaip įprastai dvejetų turnyre buvo žaidžiama 7 turai šveicariška sistema, 45 minutės ir paskutinis turnyras.

„Visas septynias pergales iškovojo komanda ,,Ferrum“, kuriai ir atiteko pereinamoji „Birštono mero taurė 2019“, beje, jau antrą kartą. Antrąją vietą laimėjo komanda „Pakuonis“, kurioje žaidė irgi šeimyninis Ramintos ir Tado Mickų dvejetas. Pakuoniškiai turnyre dalyvavo pirmą kartą, bet pasirodė labai gerai, nes nugalėtojams nusileido nedaug – iškovojo 6 pergales“, – pasakojo Vytautas Gedminas, kurio komanada „Šilagėlė“ užėmė trečiąją prizinę vietą, laimėjusi 5 pergales.

Paguodos turnyrą laimėjo jungtinė birštoniečio ir kauniečio komanda ,,B2“, surinkusi 3 pergales. Antrą vietą paguodos turnyre laimėjo komanda ,,Sklepas“ iš Birštono, irgi surinkusi 3 pergales, bet nusileidusi pagal papildomus rodiklius. Trečią vietą paguodos turnyre iškovojo komanda ,,Brooklin“ išVilniaus – 2 pergalės.

Taigi reikia džiaugtis, kad „Birštono mero taurė“ liko Birštone ir net dvi birštoniečių komandos tapo prizininkėmis.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close