Su Angelų sargų diena, pareigūnai!

Gerbiami mūsų žmogiškieji Angelai sargai, Pasitinkant Angelų sargų dieną, linkime ne tik taikos, ramybės, saugumo bei didelės vidinės sveikatos Jums ir Jūsų šeimoms, bet linkime ir išminties, jog kiekvienas Jūsų žingsnis, kiekvienas žvilgsnis ir kiekviena mintis būtų skaidri, kupina sumanumo, teisingumo ir racionalumo. Linkime, jog sukaustytoje tvarkoje visada pastebėtumėte ir šviesą bei žmogiškumą!

Redakcija

Gerbiami Prienų rajono policijos pareigūnai, veteranai, jaunieji policijos rėmėjai,

Jūs kiekvienas esate vertas didžiausios padėkos už tai, kad atsakingai vykdote savo pareigą Tėvynei ir žmonėms. Jūs ginate kiekvieną žmogų, saugote visuomenę ir valstybę, padedate šeimai ir bendruomenei, teikiate žmonėms viltį gyventi gražiame ir saugiame krašte.

Nuoširdžiai visus sveikinu Angelų sargų – Policijos dienos proga. Linkiu tvirtybės, drąsos ir ryžto. Tegul Jūsų darbus lydi sėkmė ir visuomenės pagarba.

Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas

Gerbiami Policijos darbuotojai ir pareigūnai,

Nuoširdžiai sveikiname Jus profesinės dienos – Angelų sargų – proga.

Linkime Jums neapleidžiančios sėkmės ir sveikatos, užtikrinant Birštono savivaldybės gyventojų saugumą. Tegul Jūsų tarnybą lydi žmonių pasitikėjimas, pagarba, atsakingas požiūris į darbą, profesionalumas.

Giedros nuotaikos, stiprybės, įveikiant kasdienius iššūkius!

Būkite globojami Angelų sargų Jūs ir Jūsų artimieji.

 Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė

Administracijos direktorė Jovita Tirvienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close