Artėjančios Tarptautinės mokytojų dienos proga apdovanoti geriausi Birštono savivaldybės mokytojai

Artėjant Tarptautinei mokytojų dienai, šiemet, kaip ir kasmet, buvo organizuoti tradiciniai „Metų mokytojo“ rinkimai ir mokytojų apdovanojimai. Apdovanojimams pateiktas kandidatūras, rekomendacijas analizavo Administracijos direktoriaus įsakymu sudaryta komisija.

Rugsėjo 27 d., Birštono savivaldybės tarybos posėdžio metu, artėjančios Mokytojų dienos proga buvo pagerbti patys geriausi Birštono mokytojai. „Metų mokytoju“ buvo išrinkta ir diplomu bei piniginiu 1000 eurų prizu apdovanota Birštono gimnazijos anglų kalbos mokytoja metodininkė Birutė Sinkevičienė. Mokytoja gimnazijoje dirba nuo 1994 m., yra aktyvi gimnazijos projektinės veiklos koordinatorė. Vadovavo keturiašaliui Erasmus+ projektui ,,Totalitarizmas Europoje“. 2019 m. parengė paraišką ir laimėjo penkiašalį Erasmus+ projektą demokratijos tema. 2019 metais mokytoja antrą kartą organizavo mokinių vykimą į tarptautinę jaunimo stovyklą Slovakijoje. 2019 m. mokytojos I kl. mokinys, laimėjęs FLEX konkursą, išvyko vienerių metų studijoms į JAV. Ji yra išugdžiusi ne vieną valstybinio anglų kalbos brandos egzamino šimtukininką.

Merės padėkas už puikų pedagoginį darbą, profesionalumą gavo:

Laima Jusienė – ikimokyklinių įstaigų pedagogų asociacijos „Sveikatos želmenėliai“ projektinių veiklų dalyvė ir iniciatorė, Birštono savivaldybės Vaiko gerovės komisijos narė; Dalia Garmuvienė – nuo įstaigos įkūrimo 1989 m. jau 30 metų dirbanti ikimokyklinės grupės mokytoja Birštono lopšelyje-darželyje „Giliukas“; Romanas Lykovas – Birštono meno mokyklos gitaros mokytojas. Romanas rengia mokinių ansamblius festivaliams ir koncertams, aranžuoja kūrinius. Aktyviai dalyvavo projekte ,,Neformalaus švietimo infrastruktūros tobulinimas Birštono savivaldybėje. Padėką taip pat gavo Vidutė Berteškienė, nuolat ieškanti naujų metodų, kad jos dėstomos chemijos pamokos būtų mokiniams patrauklios ir įdomios. Su mokiniais dalyvavo Lietuvos moksleivių STEAM konkurse „Mūsų eksperimentas“ užėmė I ir II vietas. Už tai jie apdovanoti kelione į Berlyną bei Klaipėdą.

Sveikiname mokytojus ir džiaugiamės jų įvertinimu

Birštono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close