Čia gyvens muzika, spalvos ir svajonės!

Pirmadienį Prienų meno mokyklos bendruomenė iškilmingai pradėjo naujus mokslo metus, o šventė sutapo su įkurtuvėmis atnaujintose buvusios „Nemuno“ pradinės mokyklos patalpose.

„Nuo šiol šiame gražiame gamtos kampelyje įsikūrusiame pastate gyvens muzika, spalvos, patys gražiausi įspūdžiai ir svajonės. Tai kelia pačius geriausius jausmus ne tik meno mėgėjams ir puoselėtojams, bet ir visiems, kurie myli savo kraštą. Gera, kad šioje vietoje klegės vaikų balsai, automobilių triukšmą gatvėje nugalės pro atvirus langus sklindanti muzika, o dailininkai turės puikią gamtos oazę pamąstyti, kas turi atsirasti popieriaus lape ant molberto“, – kalbėjo renginio vedėja Meno mokyklos mokytoja Daiva Radzevičienė.

L. e. Prienų meno mokyklos direktorės pareigas Lina Bendoraitienė dėkojo visiems, kurie prisidėjo, kad Meno mokyklos mokiniai įžengė į jaukias ir šviesias patalpas, kurie įsiklausė į mokytojų ir mokinių pageidavimus ir dėjo visas pastangas, kad mokykloje būtų gera muzikuoti, piešti, kurti. Nuoširdžiai buvo padėkota Prienų rajono savivaldybės vadovams ir specialistams, UAB „Rūdupis“, UAB „Fasida“, įmonei „ESD baldai“ vadovams ir darbuotojams bei visai mokyklos bendruomenei.

Simbolinę įkurtuvių juostelę perkirpo Prienų rajono savivaldybės administracijos direktorė Jūratė Zailskienė ir l. e. mokyklos direktorės pareigas L. Bendoraitienė.

Gražios šventės proga Prienų meno mokyklos bendruomenę sveikino Prienų rajono savivaldybės vadovai, kultūros ir kaimyninių įstaigų atstovai. Meno mokyklos mokiniai ir mokytojai šventės proga surengė trumpą, bet įspūdingą koncertą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close