Kaip vertinate meno saviveiklos kolektyvų veiklą?

Nijolė Petraškienė

Labai teigiamai. Manau, kad meno saviveiklos ypač reikia vyresniems žmonėms, nes dalyvaudami kolektyvų veikloje jie gali save realizuoti ir prasmingai leisti laisvalaikį. Aš pati nedalyvauju, nes laisvalaikiu užsiimu daržininkyste, sodininkyste, tačiau smagu įvairiose šventėse stebėti savus kolektyvus. Matau daug gražių ir profesionalių kolektyvų, džiaugiuosi vadovais, kurie turi „cinkelio“ ir sugeba pritraukti norinčius groti, dainuoti ar šokti. Reikėtų leisti vaikams nuo mažų dienų išbandyti save saviveikloje, tai gal ir suaugę nepamirštų tos patirties.

Darius Černius

Džiaugiuosi tais žmonėmis, kurie laisvalaikį skiria meno saviveiklai, nes bet kokia veikla skatina tobulėti. Gerai, kad žmonės turi galimybių realizuoti save. Pats nedalyvauju, bet į savų kolektyvų pasirodymus, kai tik turiu laiko, būtinai nueinu. O jie džiugina ir akį, ir širdį. Ir net kartais jiems pavydžiu, kad pats to nedarau. Gal dar kada kils noras ir išbandysiu save naujoje srityje. Manau, reikėtų mažus vaikus, kol jie dar patys nėra apsisprendę, pastūmėti į įvairias veiklas, kad išbandytų ir atrastų savo vietą.

Andrėja Klimaitė

Man smagu, kad žmonės renkasi, kartu kažką veikia, o kai pasitaiko proga, pasižiūriu ir pasidžiaugiu. Aš pati esu lankiusi meno mokyklą ir trumpai dainavusi chore. Šiose veiklose nebedalyvauju, nes tai užima nemažai laiko. O šiais metais laiko labai trūks, nes esu abiturientė. Gal dar ir neatradau savo mėgstamos veiklos? Bet tikrai nesakau, kad niekada nedalyvausiu meno saviveikloje.

Daiva Migonienė

Žaviuosi tais, kurie šoka, groja ar dainuoja, džiaugiuosi, kad jie puikiai leidžia laisvalaikį. Kadaise ir pati esu lankiusi šokių būrelį. Kodėl dabar nelankau? Gal laiko, gal noro nėra. Norėčiau vėl šokti, bet viena eiti nenoriu, o vyrui labiau patinka sportas, ne šokiai. Gal šitas interviu paskatins pradėti šokti. Man labai gražu stebėti meno kolektyvų pasirodymus įvairiose šventėse. Net truputį pavydu. Kaip jie gražiai šoka, kokie balsingi visi!

Rita Vaitauskienė

Pati nedalyvauju, bet į visus meno saviveiklininkų pasirodymus, mėgėjų kolektyvų spektaklius būtinai nueinu – savus reikia palaikyti! Pažiūrėti gražu, bet pati dalyvauti nenoriu, nors jaunystėje ir šokau, ir dainavau. Dabar net ir laiko nėra, nes laisvalaikį skiriu šeimai, o po darbo jau ir jėgų nebūtų. Gal ir noro trūksta, nes tie, kas nori dalyvauti, suspėja visur.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close