Mokslo metų pradžia „Revuonos“ pagrindinėje mokykloje

Rugsėjis vėl sukvietė į klases visus per vasarą išsibarsčiusius mokinius ir mokytojus. Į „Revuonos“ pagrindinės mokyklos klases sugrįžo metais ūgtelėję mokiniai. Šiemet mokykloje mokysis daugiau nei trys šimtai mokinių, kuriuos mokys 51 mokytojas.

Mokslo ir žinių šventė rugsėjo 2-ąją prasidėjo iškilminga dešimtokų ir pirmokų eisena į bažnyčią. Susikaupę išklausėme šv. Mišias ir kartu su kitais Prienų miesto mokyklų atstovais klausėmės miesto vadovų ir svečių sveikinimų ant „Žiburio“ kalnelio. Aidint mokykliniam skambučiui sugrįžome į mokyklą, kur laukė mokiniai, mokytojai, tėveliai ir svečiai. Skambėjo eilės, dainos, svečių sveikinimai, buvo įteiktos dovanos pirmokams, kurias priėmė klasių vadovės Virginija Abramavičienė ir Nijolė Stankūnienė. Pirmokai į mokslo metus „atvažiavo“ gėlėmis išpuoštu traukinuku, dainuodami dainelę su savo muzikos mokytoja Ramune Liutvynskiene. Po to dalis mokinių nuskubėjo į klases, į pirmąją gerumo pamoką, o 8–10 klasių mokinius mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė pakvietė į mokyklos vidinį kiemelį, kur buvo pristatyta lauko klasė.

Lauko klasę buvo planuojama įrengti jau seniai, bet vis iškildavo įvairių kliūčų, tačiau praėjusių mokslo metų pabaigoje bendromis drožėjų ir mūsų mokyklos darbuotojų pastangomis lauko klasės idėja įgyvendinta. Dalis pinigų mokyklos klasei skirta iš mokyklos paramos fondo, o kita dalis gauta iš „Revuonos“ bendruomenės parengto projekto lėšų. Dėkojame VšĮ „Meninė drožyba“ vadovui Algimantui Sakalauskui bei drožėjui Alvydui Antanavičiui už idėjas ir įdėtą darbą iš lauko riedulių ir ąžuolo medienos kuriant originalią, tautiniais motyvais sukurtą ir prie aplinkos derančią lauko klasę. Tikimės, kad ji taps nuolatine pamokų netradicinėje aplinkoje ir mokinių neformalių susitikimų vieta.

Visiems mokyklos mokiniams, mokytojams ir darbuotojams linkime sėkmingų, turiningų ir gerų mokslo metų.

  Dešimtos klasės vadovė V. Kuzmauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close