home Laisvalaikis Bavariškai raugti agurkai

Bavariškai raugti agurkai

Reikės: 1 kilogramo agurkų, 1 (mažo) svogūno, 1 morkos, 2–3 skiltelių česnako, krapų, 2 arbatinių šaukštelių cukraus, 1 arbatinio šaukštelio druskos, 45 ml 9% acto.

Pirmiausia užmerkite agurkus šaltame vandenyje maždaug 4–5 valandoms.

Po to į sterilizuotų stiklainių dugną dėkite pirmiausia morką, supjaustytą griežinėliais, tada česnako skilteles, krapo šakelę bei supjaustytą svogūną.

Nupjaukite agurkų galiukus ir tankiai sudėkite į stiklainį. Berkite į stiklainį druską, cukrų ir supilkite actą. Užpilkite šaltu vandeniu ir sterilizuokite.

Dėkite stiklainį su agurkais į puodą, užpilkite vandeniu „iki pečių“ (kakliuko) ir sterilizuokite nuo vandens užvirimo momento puode ne ilgiau kaip 3 minutes.

Po to iškart užsukite dangtelį ir užklokite, kol visiškai atvės.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close