Ar pagražins Prienus Mato Šalčiaus atvaizdas ant picerijos fasado? Ar miesto pastatams netrūksta ryškesnių spalvų?

Linas Vaičiūnas

Džiaugiuosi, kad visi Prienai gražėja, o keliautojo Mato Šalčiaus portretas ant picerijos sienos pasitiks atvažiuojančius nuo Vilniaus, Marijampolės ir padarys Prienus išskirtiniu miestu. Gražūs, tvarkingi renovuoti miesto namai, neryškūs. Manau, kad daugiau tokių ryškių akcentų mieste nereikėtų.

Ramūnas Supranavičius

Į Prienus nuo picerijos fasado žvelgiančio Mato Šalčiaus dar nemačiau, bet tikiuosi, kad gražiai atrodo ir visiems patiks. Gerai, kad didžiuojamės savo krašto išskirtinėmis asmenybėmis ir pravažiuojantiems primename apie juos. Ir visi Prienai atsinaujina! Gražūs renovuoti namai į gerąją pusę pakeitė visą miestą. Man patinka, kad atnaujintų namų fasadai neryškūs, nes prie jų dera ryškesni akcentai.

Kostancija Gudauskienė

Mato Šalčiaus galutinio portreto dar nemačiau, mačiau tik darbų pradžią. Tikiu, kad užbaigus darbus vaizdas bus įspūdingas ir išskirtinis. Negražu būtų, jei kiekvienas namas irgi sugalvotų kaip nors panašiai pasipuošti. Na, nebent vaikų darželis ar panaši įstaiga savo fasadą papuoštų kokiu išskirtiniu akcentu. Gražūs atnaujinti Prienų namai neryškūs, nerėžiantys akių.

Nijolė Gervickienė

Man Prienuose visur labai gražu, nors gyvenu čia tik mažiau nei metus. Patinka ne tik atnaujinama picerijos siena su Mato Šalčiaus portretu, bet ir fontanas (ypač vakarais, kai įjungiamos spalvotos šviesos), ir aikštė, ir gatvės, ir daugiabučiai, ir gėlynai… Jei pravažiuojantys nežinos, koks čia motociklininkas ant sienos pavaizduotas, bus proga internete paieškoti.

Vilma Borovojienė

Aš nedažnai būnu Prienuose, nes gyvenu Švedijoje. Atvažiavau po metų ir maloniai nustebau pasikeitusiu miestu – daugėja renovuotų pastatų, gražiai tvarkomos gatvės, graži aikštė, pasitiko bebaigiama apipiešti picerijos siena. Pastaroji ypač nudžiugino, juk kituose miestuose panašių akcentų jau yra, o dabar bus ir pas mus. Švedijoje panašių paveikslų ant namų sienų nemačiau. Tai bus ne tik Mato Šalčiaus pagerbimas, bet ir Prienų išskirtinumas. Atvažiuojant nuo Kauno pasitinka sklandytuvas, atvažiuojant nuo Vilniaus pasitiks Matas Šalčius. Šaunu!

Rita Kavaliauskaitė\

Aš džiaugiuosi, kad Matas Šalčius pavaizduotas ant motociklo, nes man labai patinka motociklai. Dar galėtų sklisti ir motociklo garsas – alpčiau iš malonumo. Šaunuoliai prieniečiai, kad sugalvojo ir įgyvendino tokį projektą! Daug metų gyvenu Olandijoje, ten namai ryškesni, kai kuriose gatvėse – ir apipaišyti, bet ne paveikslais, tik spalvotais ornamentais. Bet man atnaujinti Prienų namai gražūs: santūrūs, šviesūs, jaukūs.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close