Startavo savanorystės skatinimo iniciatyva Prienų krašte

Prienuose pradėtas vykdyti savanorystės skatinimo projektas, kurį įgyvendina socialinė iniciatyva – „Stipri šeima Prienuose”. Projekto tikslas – skatint savanorystės tradicijas Prienų krašte, įtraukti, kuo daugiau žmonių aktyviai dalyvauti bendruomenės gyvenime. 

„Labai smagu, kad turime aktyvių žmonių susidomėjusių šiuo projektu, ypatingai džiugina Prienų krašto jaunimas – jie pirmieji pradėjo projekto veiklas.” – įspūdžiais dalinasi projekto koordinatorė Irma Urbonaitė.

Liepos 16–18 d., Stakliškės, būrys jaunuolių dalyvavo mokymuose, kuriuose turėjo galimybę pažinti savanorystę iš arčiau. Mokėsi labiau pažinti save, dirbti komandoje.  Ši stovykla padėjo – atrasti galimybes bei asmenines perspektyvas savanorystėje. Suprasti, ką kiekvienas su savo gebėjimais gali duoti Prienams, Lietuvai, pasauliu. Stovykla vyko Stakliškių gimnazijos patalpose.

Iniciatyva vien stovykla neapsiriboja, jaunimas ir toliau kurs bei įgyvendins savanoriškas veiklas Prienų krašte. Visus susidomėjusius savanoriška veikla Prienų krašte raginame kreiptis į šias organizacijas: Stipri šeima Prienų krašte, Prienų krašto savanorių klubas.

Organizatorių informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close