Šeimos sporto šventė lopšelyje-darželyje,,Saulutė“

2018–2019 mokslo metus lopšelio-darželio ,,Saulutė“ ugdytiniai užbaigė tradicine sporto švente, tačiau šiais metais šventė vyko kiek kitaip nei įprasta. Į šventę buvo pakviesti ugdytinių tėveliai, taigi sporto šventė tapo ,,Saulutės“ bendruomenės šeimos sporto švente ,,Aš, tėtis ir mama – sportuojanti šeima“.

Nuo pat ryto darželio kieme vyko paruošiamieji darbai: auklėtojos puošė savo grupių teritorijas, ruošė priemones užduotims atlikti. Po pietų skambant muzikai darželio kieme pradėjo rinktis tėveliai, vaikai, auklėtojos. Visus susirinkusius pasveikino šventės vedėjos Sesės (aukl. L. Revinskienė ir I. Tamošiūnienė), buvo sugiedotas lopšelio-darželio ,,Saulutė“ himnas, visi kartu padarė bendrą mankštą ir išsiskirstė į aikšteles. Vaikai ir tėveliai atliko 6 skirtingas aktyvias užduotis. Galvojant užduotis atsiskleidė auklėtojų kūrybiškumas: vaikai ,,plaukiojo“ baseine, žaidė futboliuką, nešiojo vandenį, jodinėjo arkliukais. Šeimos sporto šventės ,,Aš, tėtis ir mama – sportuojanti šeima“ pabaigoje lopšelio-darželio ,,Saulutė“ direktorė R. Drazdauskienė pasveikino visus susirinkusiuosius, kiekvienai grupei įteikė padėkos raštus.

Labai džiaugiamės, kad šventė sulaukė tokio didelio tėvelių susidomėjimo, džiaugsmo ir azarto. Pastebėjome, kad tėveliai labai noriai įsijungia į lopšelio-darželio ,,Saulutė“ organizuojamas veiklas, o ypač sporto renginius. Juk taip smagu visiems kartu pasidžiaugti pirmais diplomais, pirmais vaiko medalias, taip pat kartu dalyvauti darželio gyvenime.

Lopšelio-darželio ,,Saulutė“ auklėtoja Laura Revinskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close