Vazgaikiemyje vyko tarptautinės konkūrų varžybos

Birželio 28–30 d. poilsio komplekse „Harmony Park“ vyko aukščiausio lygio tarptautinės žirgų konkūrų varžybos bei pramogos ir edukaciniai užsiėmimai visai šeimai aktyvių pramogų erdvėje.

Komplekso svečiai visą savaitgalį galėjo nemokamai mėgautis tarptautinėmis konkūrų varžybomis, kuriose varžėsi geriausi Lietuvos bei užsienio šalių sportininkai, o birželio 30 d. vakarą su įtampa ir azartu stebėti pagrindinę varžybų rungtį.

Viso savaitgalio metu šeimos galėjo pasilepinti ir edukacinio vaikų pramogų centro CURIOCITY elektros ir chemijos šou, poilsio erdve su aktyviomis lauko pramogomis, kurioje galėjo išbandyti jėgas badmintono, tinklinio, futbolo, stalo teniso žaidimuose, pasitikrinti taiklumą šaudant iš lanko, leisti aitvarus ar tiesiog atsipalaiduoti gamtos apsuptyje. Taip pat buvo galima pasigrožėti išskirtine fotografijų paroda UNDERLOOK, kurioje visi gyvūnai įamžinti iš apačios, pašokinėti batutų parke, pasivažinėti karieta ir, žinoma, pajodinėti žirgais.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close