Naktį dėl audros, be elektros energijos buvo apie 15 tūkst. ESO klientų

Dėl naktį siautusios audros, be elektros energijos buvo apie 15 tūkst. ESO klientų. Daugiausia Pakruojo, Biržų, Rokiškio, Zarasų, Alytaus ir Vilniaus rajonuose.

Šalinant audros padarinius dirbo gausios ESO ir rangovų pajėgos, todėl elektros tiekimas klientams atkurtas labai operatyviai. Šiuo metu be elektros skirstymo paslaugos yra apie 900 klientų Švenčionių ir Lazdijų rajonuose. Jiems elektros tiekimas netrukus bus atkurtas, dirba ESO specialistai. Kartu fiksuojami nauji pranešimai, apie dingusią elektrą.

Naktį sustiprėjęs vėjas vartė medžius, laužė šakas, kurios virsdamos ant elektros oro linijų ir jas nutraukdamos, gyventojus palikdavo be elektros. Kai kur virstantys medžiai nutraukė ne tik elektros laidus, bet laužė elektros linijų atramas.

Klientus raginame kuo skubiau pranešti ESO nemokamu telefonu, jei  namuose ar sodybose nėra elektros. Tą padaryti galima eso.lt svetainėje ir nemokamu telefonu 1852.

Primename, kad aptikus nutrauktus laidus, nuvirtusias elektros oro linijų atramas prašome prie jų nesiartinti, neliesti laidų ar kitų elektros tinklo įrenginių, o kuo skubiau pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 ar nemokamu ESO tel. 1852.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close