Pusės dienos stovykla Balbieriškyje

Vasara – atostogų ir poilsio metas, dovanojantis ilgas šilumos ir šviesos kupinas dienas, kai daugiau laiko galime skirti aktyviam poilsiui. Atostogų metu vaikams labai svarbu pailsėti, sustiprėti, patirti naujų įspūdžių.

Birželio 10 d. Balbieriškio miestelio parke vyko jau tradicija tapusi pusės dienos stovykla. Į šią stovyklą rinkosi vaikai iš Naujosios Ūtos, Šilavoto ir Balbieriškio seniūnijų, o juos atlydėjo su šeimomis dirbančios socialinės darbuotojos P. Mickaitė, J. Lučkienė ir J. Petkienė.

Įsikūrusius stovykloje vaikus aplankė svečiai iš Alytaus apskrities VPK Prienų rajono PK vyr. tyrėja I. Raškevičienė ir vaikų bičiulis Amsis. Vaikai klausėsi saugaus elgesio gamtoje, gatvėje ir namuose paskaitėlės, taip pat buvo supažindinti su saugaus eismo taisyklėmis važiuojant dviračiu, mokėsi išlikti budrūs atostogų metu. Stovyklautojai kartu su Amsiumi linksmai leido laiką žaisdami komandinius ir judriuosius žaidimus. Pavargę po judrių žaidimų vaikai piešė kreidelėmis ant plytelių, žaidė šaškėmis ir uno kortomis.

Po aktyvios veiklos visi stovyklautojai vaišinosi sumuštiniais, saldumynais ir buvo apdovanoti simbolinėmis dovanėlėmis.

Prienų rajono savivaldybės socialinių paslaugų centro socialinės darbuotojos, dirbančios su šeima

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close