Sekmadienį Birštono petankės aikštyne vyko pavasarinis petankės trejetų turnyras. Jame dalyvavo 3 komandos birštoniečių ir 4 trejetukai kauniečių.

Oras pasitaikė puikus, tad petankės mėgėjai galėjo ilgai žaisti ir aiškintis, kurio ranka ir po ilgesnės pertraukos tebėra taikli.

Varžybų teisėjas Vilius Pranckevičius akylai stebėjo žaidimą, matavo net ir   milimetrus tarp rutulių, taip padėdamas išaiškinti petankės atidarymo sezono nugalėtojų trejetą.

Pirmoji vieta atiteko birštoniečių „Šilagėlės“ komandai, kurioje žaidė Irma Gedminaitė, Paulius Bagdanavičius ir Vytautas Vaitkevičius. Antrąją ir trečiąją vietas užėmė kauniečiai: komanda „A3“ ir „Karo“.

Nugalėtojus apdovanojo Birštono petankės klubo prezidentas Aleksandras Gorinas.

Stasė Asipavičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close