Mažajame finale – pergalė

Trečiadienį „Prienų“ komanda pergale pradėjo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) mažojo finalo seriją. Rezultatu 78:67 nugalėję Klaipėdos „Neptūno“ komandą serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 1:0.

Pirmąjį kėlinį prieniškiai pralaimėjo rezultatu 18:20. Antrą kėlinį baigė lygiosiomis 37:37. Trečiame kėlinyje prieniškiai pirmavo (55:47). Lemiamame ketvirtyje „Prienai“ išlaikė iniciatyvą savo rankose ir nugalėjo klaipėdiečius 11 taškų skirtumu.

„Prienų“ komandoje rezultatyviausiai žaidė S. S. Vene (21 taškas; 6 atkovoti kamuoliai), A.Valeika (6 atkovoti kamuoliai), G. Orelikas ir G.Kadžiulis (po 15 taškų), A. Labuckas (9 taškai).

Neptūno“ komandai D. Gailius pelnė 17 taškų (8 atkovoti kamuoliai), V. Šarakauskas – 13 taškų (7 atkovoti kamuoliai), V. Vasylius – 12 taškų.

Antrosios rungtynės vyks Klaipėdoje.

 

„Naujojo Gėlupio“ informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close