Birštono gimnazija sulaukė svečių

Nuo praėjusio pirmadienio Birštono gimnazijoje prasidėjo tarptautinis mainų projektas „If I were you.“ (,,Jei aš būčiau tu“), kuris truks dvi savaites.
Pagal studentų tarptautinės organizacijos AIESEC organizuojamą projektą „If I were you“ į gimnaziją atvyko meksikietė Tere, Limia iš egzotiškosios Indonezijos ir dar laukiama vėliau prie  komandos prisijungsiančio Cheng iš Kinijos.

 

Šie jauni žmonės ves pamokas gimnazistams ir jaunesniųjų klasių mokiniams apie savo šalies istoriją, geografiją, meną, religiją. Vyks seminarai lyderystės, tradicinių amatų, verslumo, savęs pažinimo temomis. Gimnazijos jaunimas ir svečiai kartu leis laisvalaikį, keliaus į Vilnių ir Trakus, pažins miestą, dalyvaus miesto šventiniuose renginiuose.

Balandžio 29 dieną Limia iš Indonezijos kartu su Birštono gimnazijos moksleivių komanda „Neištariu“ dalyvavo „Aštrių protų kovų“ finaliniame žaidime.

Gegužės 1 dieną Jaunimo klubas pakvietė stažuotojas popietę praleisti kartu. Įdomaus renginio „Global village“ metu kartu buvo gaminami tradiciniai patiekalai, mokomasi naujų kalbų, muzikavimo ir dainų.

Tikimasi, jog  šis projektas padės plėsti mūsų jaunimo akiratį, ugdys toleranciją ir skatins pažinti kitas kultūras.

 

Parengta pagal Birštono savivaldybės informaciją

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close