„Žiemos nuotaikos“ Prienuose

Vasario 6 d. 16 val. LASS Prienų bendruomenės nariai ir miesto visuomenė gausiai susirinko į žiemiškai šiltą ir jaukią poezijos bei muzikos popietę „Žiemos nuotaikos“, kuri vyko Prienų kultūros ir laisvalaikio centre. Koncertą vedė ir neregių poetų eiles skaitė J. Šalkauskas.

Susirinkusiuosius sužavėjo dviejų lyrinių sopranų O. Matusevičiūtės ir J. Vizbaraitės atliekamos dainos, kurias dainininkės atliko solo arba duetu. O. Matusevičiūtė programą papuošė fleitos skambėjimu. T. Blažienės-Gaitanži parengta dainų apie žiemą programa, pasitelkus entuziastingąsias meno mylėtojas ir žinomą diktorių, programų vedėją J. Šalkauską, prieniškių buvo šiltai priimta.

Linkime, kad šią programą pamatytų kuo daugiau žiūrovų. Dėkojame centro darbuotojams už nuoširdžią pagalbą rengiant koncertą, organizuojant dalyvių atvykimą.

LASS Prienų filialo vardu pirmininkė Irena Karsokaitė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close