Turėti tobulą šypseną padės modernios technologijos ir patyrę specialistai

Prienuose duris atvėrė nauja odontologijos klinika „Tikodenta“, kurioje dirba patyrę ir kvalifikuoti specialistai, nuolatos besidomintys naujovėmis, gilinantys savo žinias įvairiuose Lietuvoje bei užsienyje vykstančiuose seminaruose, konferencijose ir dirbantys su naujausia įranga. O klientus pasitinka ne tik jauki aplinka, bet ir nuoširdžių patarimų negailintys darbuotojai, kiekvieną pacientą apgaubiantys asmeniniu dėmesiu.

Nuo profilaktinio patikrinimo iki implantavimo

Klinikos specialistai teikia visas svarbiausias odontologijos paslaugas: profesionalią dantų priežiūrą ir gydymą, implantavimą, protezavimą, dantų kanalų gydymą mikroskopu, estetinį plombavimą, profesionalią burnos higieną (akmenų ir apnašų šalinimą), dantų balinimą kapomis, vaikų dantų gydymą ir kitas.

Odontologai visada maloniai pasiruošę būsimoms mamoms suteikti išsamią informaciją apie tinkamiausią dantų priežiūrą, profilaktiką bei atlikti gydymą nėštumo laikotarpiu.

Laukiami ir odontologinių susirgimų turintys pacientai, ir norintys pasitikrinti profilaktiškai. Pirminė gydytojo odontologo konsultacija yra nemokama. Taip pat pagal klinikinę situaciją ir finansines galimybes nemokamai bus sudarytas individualus tinkamiausias gydymo planas.

Yra galimybė už suteiktas odontologines paslaugas atsiskaityti išsimokėtinai per patogų laikotarpį ir su nedideliu pabrangimu.

Pamatinė gydymo plano dalis – ištyrimas ir diagnozės nustatymas

„Labai svarbus yra pirminis paciento ištyrimas ir diagnozės nustatymas. Tai – pamatinė gydymo plano dalis. Tam padeda klinikoje sumontuota moderni aparatūra – du dentaliniai rentgeno aparatai, panoraminis rentgeno aparatas, leidžiantis vienoje nuotraukoje įvertinti visų dantų būklę, identifikuoti skausmo priežastį ir sudaryti tikslų gydymo planą“, – kalbėjo klinikos vadovė Aušra Pakarklė.

Klinikos specialistai naudoja ir daugiau modernios įrangos: mikroskopą, skirtą šaknų kanalų gydymui, ultragarso aparatą, specialius instrumentus bei aukščiausios kokybės medžiagas.

Paslaugos – arčiau Prienų krašto žmonių

„Džiaugiamės galėdami priartinti moderniausias technologijas arčiau Prienų krašto žmonių, taip taupydami jų brangų laiką, kurį jie sugaišdavo vykdami į didžiuosius Lietuvos miestus“, – sakė klinikos vadovė.

Ir kainos, anot A. Pakarklės, „nesikandžioja“. Įvairių odontologinių procedūrų kainos tikrai nebus didesnės nei didžiųjų miestų klinikose, o kai kurios – ir gerokai mažesnės. Pavyzdžiui, implantų kainos – nuo 450 eurų. Šiuo metu gerokai pigiau – už 35 eurus – atliekama profesionali burnos higiena.

Klinikoje „Tikodenta“ atliekamos aukščiausios kokybės dantų implantavimo procedūros. Danties implantais galima atstatyti prarastą vieną, kelis ar net visus dantis. Dantų implantacija jau taikoma daugiau nei 50 metų. Per šį laikotarpį technologija labai ištobulėjo, pasiektas beveik šimtaprocentinis implantų prigijimas. Ši prarastus dantis atkurianti procedūra tapo mažai skausminga ir labai patikima, kurią, esant tinkamoms sąlygoms ir sveikatos būklei, dažnai galima atlikti iškart po danties pašalinimo.

Itin sudėtingas ir profesionalaus bei atidaus darbo reikalaujantis yra dantų šaknų kanalų gydymas. „Tikodentos“ klinikoje ši procedūra atliekama specialiu mikroskopu, skirtu profesionaliam kanalų valymui bei plombavimui, naudojant kokybiškas medžiagas bei instrumentus. Visa tai padeda atlikti aukščiausios kokybės šaknų kanalų gydymo procedūras ir išsaugoti nuosavus dantis.

Visuomet laukiami ir mažieji pacientai. Klinikos odontologai yra baigę specialius mokymus, todėl puikiai išmano, kaip sutaisyti dantukus net pačiam didžiausiam nenuoramai. O pirmą kartą atvykti su vaiku rekomenduojama tada, kai išdygsta pirmasis dantukas. Šio vizito tikslas – ne gydyti, bet pratinti kūdikį prie naujos aplinkos, prie naujo žmogaus – gydytojo, susipažinti, susidraugauti, įgyti pasitikėjimą.

Klinika yra įsikūrusi Laisvės a. 4, Prienai.

Informacija teikiama telefonu 8 602 65292.

Airos Graciavičiūtės nuotrauka

Airos Graciavičiūtės nuotraukos

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close