Grožio paslaugos atgaivina ir sielą

Prienuose, Laisvės a. 9, dar dažais kvepiančiame pastate, duris atvėrė Grožio namai „V“.

Pagrindinėje salėje įrengtos keturios vietos moterų, vyrų ir vaikų šukuosenoms kurti, o norintiems atsipalaiduoti, atsikratyti nuovargio ar skausmo – masažinis fotelis. Atskiruose kambariuose atliekamos daugiau laiko ir individualumo reikalaujančios grožio procedūros: ilgalaikis ir trumpalaikis makiažas, blakstienų priauginimas ir laminavimas, antakių formavimas ir dažymas natūraliais Henna (chna) dažais, manikiūras ir pedikiūras, vandens dulksna, gaiviu vėjeliu ir maloniu aromatu gaivinantis soliariumas.

Pasak Grožio namų šeimininkės Vilmos Kižienės, pagaliau išsipildė jos ilgai puoselėta svajonė – įkurti savo Grožio namus. Naujasis pastatas buvo projektuotas tikslingai – apgalvojant, kur geriau bei patogiau bus atlikti visas planuojamas teikti grožio procedūras.

Prie jau maždaug pusantro dešimtmečio kartu dirbančių kirpėjų ketvertuko: Vilmos, Vaivos, Jolantos ir Ramunės prisijungė manikiūrininkė Laura ir makiažo specialistė Beata.

Kvalifikuotos ir ne vienus metus savo srityje dirbančios specialistės naudoja kokybiškas kosmetikos priemones, žinių ir naujienų nuolat semiasi įvairiuose mokymuose, seminaruose, todėl gali padėti išsirinkti tinkančią plaukų spalvą, šukuoseną ar makiažą, duoti naudingų patarimų grožio klausimais.

„Stengiamės ir toliau stengsimės, kad kiekvienas į mūsų Grožio namus užsukęs klientas išeitų geros nuotaikos, atsipalaidavęs ir švytintis. Visam kūnui teikiamos grožio paslaugos turėtų atgaivinti ir sielą“, – įsitikinusi Vilma.

Iškilmingame Grožio namų atidaryme kolektyvui to ir linkėjo būrys artimųjų bei ištikimiausi klientai. Kad žmogaus darbo vaisiai – siekis bendruomenei teikti gėrį – būtų prasmingi, linkėjo ir Prienų parapijos klebonas Jonas Baliūnas, pašventinęs patalpas.

Grožio namai „V“ darbo dienomis klientų laukia 8–19 val., šeštadieniais – 8–14 val. Dėl paslaugų laiko galima susitarti telefonu 8-678-20773.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close