Ieva Zasimauskaitė: „Priimkime vieni kitus tokius, kokie esame“

– Kaip Jums sekasi naujais metais? Ko tikitės iš šių metų? Ar turite kokių lūkesčių?

– Na, būna ir gerų ir blogų dienų. Neseniai grįžau iš įspūdžių kupinos kelionės, todėl šiai dienai ir sekasi gerai, ir jaučiuosi gerai. Tiesą sakant pastaruoju metu turiu daug veiklos, daug darbų, todėl viskas klostosi gan chaotiškai. Be abejo reikėtų nors trumpam sustoti, tačiau aš, kaip tikra moteris, nemoku sau pasakyti ,,stop, gana“. O tikiuosi atrasti stiprybės sąmoningai nugyventi dar vienus metus. Be to labai laukiu savo pirmojo albumo pasirodymo. Jaučiu, kad šie metai bus daug intensyvesni negu praėję, tačiau žingsnis po žingsnio, viliuosi, viskas pavyks sklandžiai. Noriu ir sau ir kitiems palinkėti stengtis nepasiduoti, siekti savo tikslų, netikėti aplinkinių kritika ir nesustoti kas benutiktų. Mes nesame tobuli, todėl nereikėtų reikalauti iš kitų to, ko galbūt tik mes patys norėtume, nors realiai to negali būti. Priimkime vieni kitus tokius, kokie esame, o pasikeitimus pradėkime nuo savęs pačių.

– Pernai Jūs dalyvavote Eurovizijoje kaip Lietuvos atstovė. Kaip jautėtės dalyvaudama šiame konkurse? Visgi Jūsų pasirodymą stebėjo beveik visas pasaulis.

– Buvo labai baisu. Jaučiausi labai įsitempusi, kadangi turėjau tik tris minutes, kurių net nebūtų buvę galima pakartoti. Be abejo visa tai kėlė didelį stresą, tačiau meditacija ir malda mane ramino.

– Po pasirodymo Eurovizijoje ypač aktyviai dalyvaujate įvairiuose projektuose, koncertuose, kituose renginiuose. Ar lieka laiko Jūsų kūrybai? Ar skiriate laiko sau?

– Tiek man, tiek mano kūrybai laiko lieka labai mažai. Be abejo norėčiau daugiau laiko skirti sau ir savo kūrybai, todėl pastaruoju metu ieškau asistento, kuris perimtų visus organizacinius reikalus, būtų šalia, kadangi viena visko padaryti nebespėju.

– Jau vasario mėnesį Kauno Žalgirio arenoje išvysime roko operą ,,Meilė ir mirtis Veronoje“. Papasakokite apie savo vaidmenį šioje operoje?

– Aš įkūniju vieną pagrindinių vaidmenų – Džiuljetos. Į kiekvieną vaidmenį stengsiuosi įsijausti, atiduoti visą save, todėl labai džiaugiuosi, jog manimi pasitikėjo ir būtent man pasiūlė šį vaidmenį. Man labai patinka mano vaidmuo, muzika, atliekamos dainos, kolegos aktoriai ir atlikėjai. Šis vaidmuo man labai artimas, nes, kaip ir kiekvienai mergaitei, man yra mielas tas jausmas – išgyventi meilę iš pirmo žvilgsnio, įsimylėti, mylėti. Visada – tiek dainuojant, tiek vaidinant, aš stengiuosi ne vaidinti, o jausti tą emociją ir ją perteikti žiūrovams. Taigi žiūrėdama į scenos partnerį Justiną aš galvoju apie tai, kas man miela, todėl nereikia vaidinti to meilės jausmo.

– Ar tai pirmoji roko opera, kurioje Jums teko vaidinti? Kas šioje operoje Jums labiausiai patiko?

– Taip, pirmoji. Tai netgi pirmasis mano debiutas miuzikle. O labiausiai man patiko, be abejo, muzika – skamba labai gražios dainos. Labai patiko scenos partneriai, kadangi kiekvieno galėjau prašyti pagalbos, klausti. Visgi aš nesu aktorė, todėl džiaugiuosi, jog sulaukiau įvairių patarimų, turėjau galimybę dirbti komandoje ir galėjau pasitikėti jos nariais.

– Roko operos metu Jums tenka vaidinti ir ore – eiti lynu. Ar tai nesukėlė nepatogumų, išgąsčio?

– Šis kaskadinis triukas iš tiesų man kėlė didelę baimę, kadangi pasirodymo metu aš nesu prie nieko pririšta, nėra jokių apsaugų. Tačiau, kai viskas pavyksta puikiai ir žiūrovai ploja – pamirštu šią baimę ir nebegalvoju apie tai, kas galbūt galėjo nutikti.

– Kuo ši roko opera, Jūsų nuomone, yra ypatinga? Kodėl verta atvykti į Kauno Žalgirio areną ir pamatyti šią operą?

Šioje operoje vaidina vieni geriausių aktorių ir atlikėjų, tai vien dėl to ši opera yra ypatinga. Be to, ši Viljamo Šekspyro drama jau yra tapusi klasika, kurią būtina pamatyti. Na o tiems, kurie šią operą jau yra matę anksčiau, būtina pamatyti ir palyginti. Teko girdėti, jog žiūrovai, matę visas garsiosios operos versijas, patvirtina, jog ši roko opera, kurioje aš atlieku vaidmenį, palieka geriausią įspūdį. Būtent todėl ir kviečiu visus Prienų bei Birštono gyventojus atvykti ir pamatyti patiems. Šios roko operos koncertas įvyks jau vasario 1 dieną, Kauno Žalgirio arenoje. Visų laukia nuostabus pastatymas ir daugybė žinomų atlikėjų.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close