Prienų rajono savivaldybė – parodoje „Adventur 2019“

Sausio 25–27 d. Vilniuje, LITEXPO rūmuose, vyko tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „Adventur 2019“, kurioje jau ketvirtus metus iš eilės dalyvavo ir Prienų r. savivaldybės komanda. Šiais metais stendą pristatė mero patarėja Jūratė Zailskienė, Kultūros, sporto ir jaunimo skyriaus vedėjas Rimantas Šiugždinis, šio skyriaus vyr. specialistė Edita Jakimavičiūtė, Prienų krašto muziejaus muziejininkės Viktorija Bielevičienė ir Ernesta Juodsnukytė.

„Potyrių turizmas“ – tokia buvo šių metų parodos tema. Prienų r. savivaldybė siūlė autentiškus maršrutus ir unikalią, emocinę patirtį, pristatydama Pociūnus – sklandytojų ir parašiutizmo sporto lopšį, Stakliškes su garsia „Lietuviško midaus“ gamyklos muziejaus ekspozicija, Prienų krašto muziejų ir jo filialą Šilavoto Davatkyną. Didelių lankytojų simpatijų sulaukė pagrindinis savivaldybės stendo akcentas – sklandytuvas, kurio maketą mielai paskolino UAB „Termikas“.

Prienų r. savivaldybės ekspozicijoje buvo pristatyti ir krašto verslininkai, Vinco Mykolaičio-Putino premija, poeto Justino Marcinkevičiaus atminimo įamžinimo idėja, turistiniai objektai, garsūs žmonės, edukacijos, svarbiausi renginiai, UAB „Lietuviškas midus“ edukacija.

Parodos lankytojai galėjo dalyvauti viktorinoje apie Prienų kraštą ir laimėti vertingų dovanų: Pociūnuose įsikūrusio parašiutininkų klubo prizų – šuolių parašiutu su instruktoriumi, apžvalginių skrydžių lėktuvu, nuolaidų kuponų šuoliams parašiutu, taip pat kvietimų į kovo 23 d. LKL krepšinio rungtynes Prienų „ScyCop“ – Vilniaus „Rytas“ Prienų sporto arenoje. Lankytojų taip pat laukė UAB „Du medu“, UAB „Ekofrisa“, bitininkystės reikmenų įmonės UAB „Wilara“, UAB „Išlaužo žuvis“, Visuomenės harmonizavimo parko, Prienų krašto muziejaus ir, žinoma, Prienų r. savivaldybės dovanos.

Parodos metu Lietuvos naujienų portalas „Delfi“ atrinko įdomiausius stendus ir kvietė skaitytojus balsuoti bei išrinkti gražiausią. Prienų r. savivaldybė stendas buvo devintas iš dvidešimties atrinktų įdomiausių stendų.

Prienų r. savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close