Asociacija Prienų bendruomenė 2018 metų rudenį pradėjo vykdyti vienerių metų projektą

Projekto tikslui pasiekti vykdomos tokios veiklos:

• Darbingų bedarbių ir neaktyvių asmenų konsultavimas, informavimas ir tarpininkavimas, siekiant įtraukti juos į darbo rinką, neformalųjį švietimą, praktinę darbinę veiklą:

1) tikslinės grupės dalyvių asmeninių, socialinių ir profesinių poreikių vertinimas;

2) individualios tikslinės grupės dalyvių konsultacijos, atsižvelgiant į jų asmeninius, socialinius ir profesinius gebėjimus;

3) profesinių kompetencijų vertinimas.

• Darbingų bedarbių ir neaktyvių asmenų socialinių įgūdžių atstatymo ir profesinių (darbinių) įgūdžių mokymai:

1) socialinių įgūdžių atstatymo grupių mokymai (po 21 val. mokymų grupei);

2) darbinių įgūdžių ugdymo grupių mokymai (po 21 val. mokymų grupei).

Jau dabar vyksta 1-os tikslinės grupės (6 asm.) mokymai, kartu su individualiu konsultavimu.

Mokymai ir konsultacijos vyksta Prienų bendruomenės patalpose (Statybininkų g. 4, Prienai).

Profesinių (darbinių) mokymų laikotarpiu organizacijos savanoriai (planuojama – 8) organizuos tikslinės grupės dalyviams praktinius užsiėmimus.

Laukiami projekto rezultatai:

– į projekto veiklas bus įtraukti 12 darbingų bedarbių ir neaktyvių asmenų. Ne mažiau kaip 3 dalyvių padėtis darbo rinkoje pagerės;

– į projekto veiklas bus įtraukti 8 savanoriai, iš kurių ne mažiau kaip 5 po projekto įgyvendinimo savanoriaus pareiškėjo ar kitose NVO.

Džiaugiamės sėkmingu projekto startu ir kviečiame besidominčiuosius registruotis į 2-ąją mokymo dalyvių grupę, kurios mokymus planuojame pradėti 2019 metų kovo mėnesį (registracija tel. 860413599).

Projekto vadovė Vilma Bražukaitienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close