Prienuose duris atvėrė stilinga ir jauki Grožio studija

Artėjant pačioms gražiausioms metų šventėms Prienuose, Vytauto g. 23B, duris atvėrė šiuolaikiška, stilinga ir jauki Grožio studija. Naujoje studijoje teikiamos visos moterims, vyrams ar merginoms reikalingiausios paslaugos:

plaukų kirpimas ir dažymas;

proginės šukuosenos ir makiažas;

plaukų SPA procedūros ir tiesinimas keratinu;

manikiūras ir pedikiūras;

blakstienų priauginimas;

kosmetologija ir masažas;

antakių korekcija.

Kirpėjos Lima, Vitalija, Iveta, manikiūrininkė Milena, blakstienų ir makiažo meistrė Emilija, kosmetologė Simona – Grožio studijos komanda. Ne tik žavios, besišypsančios, paslaugios, bet ir kvalifikuotos specialistės. Mylinčios žmones ir savo darbą, atsakingos, kūrybingos merginos stengiasi, kad naujoji Grožio studija taptų mėgstama, atvira ir prieinama kiekvienam žmogui.

Grožio studijoje galima įsigyti nashi Argan plaukų priežiūros produktų (šampūno, kaukių, aliejuko, kondicionieriaus). Artėjant šventėms, taip pat patogu įsigyti dovanų kuponą – tai puiki proga nustebinti mylimą ir artimą žmogų.

Grožio studija maloniai kviečia visus apsilankyti. Tel. pasiteirauti 8-602-96482.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close