„Grožio linija“ vėl kviečia moteris būti gražias

Gruodžio 12 d. Prienuose vėl skambėjo sveikinimai atidarymo proga, iš rankų į rankas keliavo gražiausi gėlių žiedai, o taurėse burbuliavo iškilmingas, šventinis gėrimas.

 

Taip savo atidarymą pažymėjo grožio salonas „Grožio linija“. Žinoma, šis pavadinimas daugeliui prieniečių bei miestelio svečių gerai žinomas. Jau daug metų prienietes ir prieniečius gražinančios Raimonda bei Edita prieš pat didžiąsias šventes savo klientus pakvietė į naujas patalpas. Tiesa, nuo senųjų patalpų šalia „buitinio pastato“ jos persikėlė visai netoli, tik į kitą gatvės pusę, į Vytauto g. 15A numeriu pažymėtą pastatą tarp buitinės technikos ir gėrimų parduotuvių.

 

Taigi vyrai, apsilankę gėrimų parduotuvėje, galės kartu kaip atsiprašymą įsigyti ir parnešti savo vienintelėms „Grožio linijos“ dovanų kuponą grožio procedūroms. Tą patį galės padaryti ir vyrai, kurie įsigis buitinės technikos dešiniau esančioje parduotuvėje. Juk moterys, pavargusios nuo mokslų, kaip valdyti naują įrengimą, mielai atsipalaiduos grožio salone. O ir patiems vyrams bus smagu grožėtis dar labiau pražydusiomis savo moterimis.

 

Tiesa, kaip minėjo naujai įrengto „Grožio linija“ salono kolegės Raimonda ir Edita, tarp jų klientų – ne tik moterys, pasitaiko ir vyrų. Taigi, ir damos galės pasirūpinti savo džentelmenų grožiu.

 

Grožio salono paslaugų spektras – išties platus. Čia jums ne tik pakirps plaukus, padarys šukuoseną, bet ir pasiūlys makiažo, manikiūro, pedikiūro paslaugas.

 

Salono atidarymo metu Raimonda ir Edita džiaugėsi ne tik artimiausiais pagalbininkais ir kaimynais, bet ir gerais nuolatinių klientų atsiliepimais. Čia įrengta ir privati zona klientams, kurie nori savo gražinimosi procedūras išlaikyti paslaptyje, o didesnį privatumą mėgstantiems klientams Raimonda bei Edita pasiūlo ir laiką lanksčiu darbo grafiku.

 

Nors darbo daug, Raimonda bei Edita randa laiko ir savo pomėgiams. Jau 20 metų prienietes gražinanti Raimonda laisvalaikiu atsipalaiduoja jogos užsiėmimuose, mėgsta skaityti knygas, ypač detektyvus. Tuo tarpu Edita puikiai žinoma ir už mūsų šalies ribų. Jau kelinti metai Edita kartu su liaudiškų šokių kolektyvu „Trapukas“ keliauja per įvairias šventes, renginius, festivalius ir džiuginu visus žiūrovus savo šokiais. Tiesa, Edita dar mėgsta groti ir turi daug kitų pomėgių, apie kuriuos mielai papasakos smalsesnėms klientėms.

 

Taigi, grožio salonas „Grožio linija“ nesustodamas ir toliau planuoja džiuginti visas ir visus, kuriems aktuali estetika bei stulbinantis grožis.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close