Prienuose šėlo liaudiškų šokių kolektyvai

Spalio 27 dieną Prienų kultūros ir laisvalaikio centre vyko respublikinis vyresniųjų liaudiškų šokių kolektyvų festivalis „Samborinis“.

 

Į tradicinį festivalį atskubėjo šokėjų poros iš Zarasų, Jonavos, Jurbarko bei Garliavos. Žinoma, juos pasitiko ir festivalio šeimininkai – prieniečiai.

 

Savo šokius nors ir negausiems, tačiau ištikimiems žiūrovams dovanojo Zarasų kultūros centro vyresniųjų liaudiškų šokių kolektyvas „Ežerūnas“ (vad. Diana Skusevičienė), Jonavos KC vyresniųjų liaudiškų šokių kolektyvas „Varūna“ (vad. Rita Pilypienė), Jurbarko KC vyresniųjų liaudiškų šokių kolektyvas „Mituva“ (vad. Justė Lukauskienė), Garliavos sporto ir kultūros centro vyresniųjų liaudiškų šokių kolektyvas „Ąžuolas“ (vad. Zita Vaškelienė), šventės šeimininkai – Prienų kultūros ir laisvalaikio centro vyresniųjų šokių ansamblis „Trapukas“ (vad. Džordanas Aksenavičius) bei armonikierius Vidas Jundzila.

 

Visus kolektyvus sveikino Prienų rajono savivaldybės mero pavaduotojas Algis Marcinkevičius, Kultūros sporto ir jaunimo skyriaus vedėjas Rimantas Šiugždinis bei Prienų kultūros ir laisvalaikio centro direktorė Virginija Naudžiūtė.

 

Festivalis „Samborinis“ Prienuose vyksta nuo 2016 m.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close