Išrinkta „Sveikiausia įmonė / įstaiga 2018“

Jau antrą kartą Prienų rajone vykusiuose „Sveikiausios įmonės / įstaigos 2018“ rinkimuose dalyvavo 7 įstaigos (Prienų rajono savivaldybės socialinių paslaugų centras, VSDF valdybos Alytaus skyriaus Klientų aptarnavimo skyriaus Prienų poskyris, UAB „Prienų butų ūkis“, UAB „Scapa Baltic“, Prienų rajono savivaldybė, Prienų globos namai ir Prienų r. policijos komisariatas). Konkursą organizavo Prienų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, partneris – Prienų rajono savivaldybė. Visuomenės sveikatos biuro specialistai atvykę į įstaigą atliko kraujospūdžio matavimus bei kūno kompozicijos analizę, konsultavo sveikos gyvensenos ir kt. klausimais.

Konkurso nugalėtojus rinko Prienų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro sudaryta komisija. Renkant sveikiausią įstaigą buvo atsižvelgta į šiuos kriterijus: sveikatos patikrinimuose dalyvavusių įstaigos darbuotojų procentinę dalį, įstaigos darbuotojų sveikatos patikrinimų analizės rezultatus (kraujospūdžio matavimo ir kūno kompozicijos analizės) ir įstaigos indėlį į darbuotojų sveikatinimą.

2018 metų sveikiausia įstaiga tapo Prienų rajono savivaldybės socialinių paslaugų centras. Įstaigos sėkmę lėmė geri tyrimų rezultatai ir įstaigos darbuotojų aktyvumas. Prienų krašto mugės ir sporto šventės „Rudens spalvos“ metu Prienų r. savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas su Visuomenės sveikatos biuro direktore Ilona Lenčiauskiene įteikė apdovanojimus:

I vietos nugalėtojui Prienų rajono savivaldybės socialinių paslaugų centrui – Prienų rajono savivaldybės įsteigtus prizus: atminimo lentelę „Sveikiausia įstaiga 2018“, 100 eurų vertės dovanų kortelę, Prienų krašto albumą ir diplomą.

II vietos nugalėtojams VSDF valdybos Alytaus skyriaus Klientų aptarnavimo skyriaus Prienų poskyriui – Prienų rajono savivaldybės įsteigtus prizus: 50 eurų vertės dovanų kortelę, Prienų krašto albumą ir diplomą.

III vietos nugalėtojams UAB „Prienų butų ūkis“ – Visuomenės sveikatos biuro atminimo dovanėles, Prienų krašto albumą ir diplomą. Taip pat nebuvo pamirštos ir visos kitos dalyvavusios įstaigos, joms buvo įteiktos padėkos, Prienų krašto albumai ir atminimo dovanėlės.

Prienų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras dėkoja konkurso partneriui – Prienų rajono savivaldybei, taip pat visoms konkurse dalyvavusioms įstaigoms. Tikimės, kad šie rinkimai kitais metais leis pritraukti dar daugiau įmonių / įstaigų, kurios norės tapti „sveikiausiomis“. Juk tai puiki proga pasikonsultuoti ir pasitikrinti sveikatą darbo vietoje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close