Veiveriuose jau tampa tradicija minėti medicinos darbuotojų dieną

Šiandiena pavasaris į mūsų gerbiamų medicinos darbuotojų sunkią ir nepaprastai atsakingą kasdienybę atlydėjo profesinę šventę – Medicinos darbuotojų dieną. Nuoširdžiai sveikiname šia proga! Linkime kantrybės, sumanumo ir sėkmės grumiantis už kiekvieno ligonio sveikatą ir gyvybę.

 

 

Veiveriuose jau tampa tradicija minėti medicinos darbuotojų dieną. Šiai dienai su dideliu atsidavimu ir noru ruošėsi visi seniūnijos darbuotojai, nepaisydami  gyvenimiškų rūpesčių, visi labai nuoširdžiai ir vieningai sutiko medicinos darbuotojus. Daktarai dažniausiai girdėdamas žmonių skausmus ir nusiskundimus šią dieną buvo apglebti padėkos žodžių ir skambių vaikiškų balsų. Mokytojos Reginos auklėtiniai šypsodamiesi akimis, Samanta Pučkaitė jautriai skambiu balseliu , o meno mokyklos šaunuoliai virpindami garsus glostė medicinos darbuotojų širdis ir skleidė šilumą.  Vilytės Stelmokienės eilės labai taiklios ir jausmingos buvo sutiktos nuoširdžai  gausiais aplodismentais. Šią dieną susitikę šiuo metu dirbantys bei jau vyresni kolegos negalėjo nustoto dalintis prisiminimais, susitikimo džiaugsmais. Gydytojos Aldona Leonavičienė bei Lina Kazlauskienė sveikindamos darbuotojus linkėjo jiems dvasinės stiprybės, bei sveikatos ir jau dabar kvirtė į susitikimą kitais metais.  Jos spėjo aplankyti su vaišėmis ir linkėjimai ir tuos , kuriems sveikata jau neleidžia išeiti iš namų. Visų gerbiamas klebonas Kazimieras Skučas, priimtas būrin kaip kolega, nes taip pat yra gydytojas- sielų gydytojas, atnešė vaišėms tai, kas darbo žmogui teikia jėgų, pieno bei batoną (teisybės dėlei reikia pasakyti, kad tokiu batonu ar tokiu pieno puodeliu ne  kasdien vaišintis). Seniūnijos komanda vaišino medikus vitaminais, o muzika taip viliojo, kad medikai dainavo, šoko visai nenorėdami išsiskirti iki pat vakaro.

Kasdieniniai rūpesčiai neleidžia mūsų mylimiems medicinos darbuotojams dažnai susirinkti ir pasidžiaugti vieni kitais. Šiandien mes norime pasakyti, kad jie mums artimesni kartais net už pačius artimiausius. Tik jiems mes patikime savo paslaptis ir skausmus. Todėl iš visos širdies linkime: Tepadeda Jums, gerbiami medikai šioje kovoje būsimi tobuli įstatymai, mokslo išradimai ir pakankamas finansavimas. Tegul nevaržo Jūsų siekio užkirsti kelią susirgimams jokios kliūtys, o pastangas išgelbėti Gyvybę visada tevainikuoja pergalė. Būkite sveiki, nepervargę, mylimi ir laimingi darbe bei šeimoje! Tegul Jūsų kasdienybė būna kupina ne vien žmonių skausmo, bet ir nuoširdžių dėkingumo žodžių. Ačiū, kad esate – gyvybės, meilės ir vilties puoselėtojai.

Veiverių seniūnija

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close