Balandžio 15-21 dienomis Prienuose  sveikos gyvensenos klubo „Versmenė“ iniciatyva buvo organizuoti kursai „Sveikatos atstatymas ir asmenybės tobulinimas pagal unikalią akademiko M. Norbekovo sistemą“, kuriuose dalyvavo  18 prieniečių.

              Kursus labai profesionaliai vedė Maskvos „Žmogaus sveikatos instituto“ atstovas Lietuvoje Arūnas Maliauskas.

                  Žmonės ligas susikuria patys, o tai reiškia, kad patys gali  jas ir išsigydyti, pašalinę tų ligų priežastis. Ligų priežastys yra mumyse, o ne išorėje. Liga- tai signalas, kad pažeista pusiausvyra, harmonija su visata. Liga tai išorinis mūsų pražūtingų minčių, elgesio ir ketinimų atspindys.

                      Kursų vadovas mokė, kaip patiems išsigydyti savo sielos ir kūno žaizdas, pakeisti savo mąstymą, nekritikuoti ir neteisti kitų, laikytis visatos įstatymų, mylėti save ir savo artimą. Jis pateikė visą kompleksą darbo su savimi pratybų, įvairių  savi įtaigos metodų. Mokėmės atlikti sąnarių gimnastiką, mintimis – raumenų  ir vidaus organų masažą,  valdyti emocijas. Didelį dėmesį skyrėme akių pratimams, kurių pagalba tikimės ateityje atsikratyti akinių. Atliekant visas praktikas būtina sąlyga sėdėti tiesiai ir visada šypsotis.

                     Pasirodo, kad kiekvienas esame atsakingi už tai ką patiriame. Kiekviena mūsų mintis kuria ateitį. Galia yra visuomet dabarties akimirka. Apmaudas, kritiškumas ir kaltė yra žalingiausi jausmai. Išsivadavus iš apmaudo galima išgyti net nuo vėžio. Turime išsilaisvinti iš praeities ir visiems atleisti. Supratome, kad kuo daugiau duodame kitiems tuo daugiau sugrįžta atgal.

                    Visi kursų dalyviai liko labai patenkinti įgytomis žiniomis, žadėjo jas pritaikyti gyvenime, tobulinti savo kūną ir sielą.

 

 

Prienų sveikos gyvensenos

 klubo  „Versmenė“ narė                                                      Vida Januševičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close