Nors pavasaris ir vėluoja į Lietuvą , o šiltų orų vis dar tik laukiame, tačiau yra žmonių kurių širdyse šilumos tiek, kad jie gali sušildyti ne vieną vienišą ar apleistą.

Yra pasaulyje daug žmonių kurie supranta kito liūdesį ar skausmą ir dirbdami sunkų  dažnai nedėkingą paramos rinkimo darbą, dalina meilę ir rūpestį kitiems. Jau antrą pavasarį į Veiverių PSPC atvyko parama- slaugos priemonės, funkcinės lovos, sauskelnės, tualetinės kėdės ir kt. Šis labai reikalingas atjaučiančių žmonių darbas yra didelė parama tiek ligoniams, tiek įstaigos personalui dirbančiam slaugos ir palaikomojo gydymo skyriuje atsakingą ir kruopštų darbą. Parama atvyko iš Vokietijos, kur yra įsikūrusi darbo grupė parama Lietuvai (Aktionskreis Lithauenhilfe Altenoythe). Ši parama suteikė galimybę geriau ir komfortabiliau praleisti laiką savo laikinuose namuose didžiam būriui slaugomų ligonių. Esame labai dėkingi Garliavos klebonui Gintarui Urbštui   už galimybę gauti tiek daug gražių dovanų. Veiverių parapijos klebonas kanauninkas Robertas Brūzga su gėlėmis ir šokoladu išreiškė nuoširdų ačiū svečiams, atgabenusiems paramą į Veiverius. Veiverių PSPC kolektyvas kartu su svečiais pasidžiaugė, kad šypsenos dažniau nušvies ligonių veidus, o jų artimieji galės ramiau jaustis žinodami, kad jiems brangiais žmonėmis yra pasirūpinta.

 VŠ VĮ Veiverių PSPC   vyr. gydytoja Lina Kazlauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close