Prienų regioniniam padaliniui vadovaus Tomas Barkauskas

Rugsėjo 11 dieną VĮ VMU direktoriaus pavaduotojas miškotvarkai Alfredas Galaunė pristatė naują Prienų regioninio padalinio vadovą Tomą Barkauską.

Naujasis padalinio vadovas yra prienietis, aštuonerius metus dirbęs Aplinkos ministerijos Alytaus RAAD Prienų agentūros vyresniuoju inspektoriumi, o po to- vedėju. Pastaruoju metu jis dirbo Aplinkos ministerijos (AM) Kauno regiono aplinkos apsaugos departamento (RAAD) Gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos viršininku, tad šios vietovės ir buvusios Prienų miškų urėdijos miškai jam yra neblogai pažystami.

Naujasis Prienų regioninio padalinio vadovas yra įgijęs miško ekologijos magistro kvalifikacinį laipsnį, taip pat šiuo metu yra ir Aleksandro Stulginskio universiteto miškotyros mokslų krypties doktorantas, o jo disertacijos tema: „Aplinkos veiksnių įtaka porakanopių medžiojamųjų gyvūnų populiacijų būklei Pietų Lietuvoje“.

VĮ VMU Prienų regioninis padalinys nuo 2019 m. sausio mėn. 1 d. bus jungiamas su Alytaus padaliniu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close