Birštono „Audenio“ oreiviai iškovojo taurę

Birštonietis Žydrūnas Kazlauskas kartu su komanda rugsėjo 6 – 9 dienomis varžėsi oro balionų varžybose Panevėžyje.

Žydrūnas Kazlauskas, skridęs balionu su trispalve ir užrašu „Lituania“ laimėjo pirmą vietą. Jam talkino komandos nariai: Ignas Kazlauskas, Dovydas Vaitkevičius, Žilvinas Pyragas.

Varžybos Panevėžyje – iš tiesų įspūdingas reginys. Kiekviena rytą ir vakarą būrys įvairiaspalvių oro balionų kildavo iš šalia miesto ęsančių pakilimo aikštelių ir užduotis atlikdavo virš miesto. Orai buvo puikūs, buvo atlikta daug sudėtingų ir įvairių užduočių. Ivyko visi 6 planuoti skrydžiai, atliktas net 21 skrydžio pratimas.

Pirmą vietą laimėjęs Žydrūnas Kazlauskas surinko 14378 taškus , aplenkdamas antrą vietą užėmusį Justą Čižių 13071 taškas ir trečiu likusį Vytautą Junevičių 12178 taškai.

Rugpjūčio mėnesį Elke, Lenkijoje vykusiose varžybose Žydrūnas Kazlauskas iškovojo bronzos medalį.

„Audenio“ inf.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close