Apie save – eilėmis ir dainomis

Prienų Justino Marcinkevičiaus viešojoje bibliotekoje  savo kūrybą pristatė jaunimas.

Šis susitikimas yra Rašytojų klubo vykdomo projekto  „Salvete, juvenus“, skirto jaunųjų kūrybos sklaidai, dalis.

Poetė Greta Ambrazaitė atvyko su tik prieš pora savaičių išleista pirmąją knyga  „Trapūs daiktai“.  Ji yra 2018 m. „Pirmosios knygos“ konkurso nugalėtoja. 

Lina Buivydavičiūtė – poetė, literatūros ir kultūros  kritikė, knygos „Helsinkio sindromas“ autorė.

 Dainų autorius ir atlikėjas Gytis Ambrazevičius – jaunosios kartos bardas, dainuojantis jau aštuonerius metus.

Televizijos ir teatro aktorius Mindaugas Ancevičius yra ne tik atlikėjas, bet įvardijamas ir kaip smagios dūšios padauža tiek scenoje, tiek gyvenime, karts nuo karto sukuriantis kokią dainą savo arba tikrų poetų eilėmis.

Save prieniškiams jie pristatė ir eilėmis, ir dainomis.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close