Gaivus vaisių kokteilis su špinatais

Reikės: dviejų bananų, dviejų obuolių, trijų kivių, 100 ml vandens, dviejų saujų špinatų, vieno šaukštelio citrinos sulčių.

Visus produktus nuplauti, nulupti ir suplakti kokteilinėje su trupučiu vandens (vandens kiekį ir kokteilio tirštumą reguliuokite pagal save).

 

Pieno kokteilis su mėtų sirupu

Reikės: 1 l pieno, 100 g mėtų sirupo, 5 šaukštų pieniškų ledų, dviejų šaukštelių vanilinio cukraus, mėtų lapelių.

Į pieną sudėti ledus, supilti mėtų sirupą, paskaninti vaniliniu cukrumi ir suplakti kokteilinėje. Kokteilį supilstyti į taures ir papuošti mėtų lapeliais.

 

Gaivus trintų vaisių kokteilis

Reikės: vieno banano, vieno kivio, žiupsnelio cinamono, dviejų šaukštų vandens, 200 ml graikiško jogurto.

Vaisius sutrinti ir sumaišyti su jogurtu, vandeniu ir cinamonu.

 

Gaivusis apelsinų kokteilis

Reikės: 90 ml apelsinų sulčių (geriau – šviežiai spaustų), 90 ml toniko.

Sultis ir toniką supilti į aukštą taurę su ledo kubeliais, papuošti apelsino skiltele.

 

Kokosinės braškės

Reikės: 15 ml kokosų sirupo, 10 ml vanilės sirupo, 50 ml trintų braškių, 50 ml grietinėlės.

Didelę taurę pripildyti skaldyto ledo. Iš eilės dėti visas sudėtines dalis, atsargiai sumaišyti. Taurę galima papuošti šviežiomis avietėmis. Patiekti su šiaudeliu.

 

Ledų kokteilis su vaisiais

Reikės: dviejų obuolių, dviejų kriaušių, vieno mandarino, pagal skonį vynuogių ir valgomųjų ledų.
Obuolius ir kriaušes nulupti bei supjaustyti mažais kubeliais, vynuoges ir mandarino skilteles perpjauti per pusę. Viską sudėti į kokteilinę, įdėti ledų ir sumaišyti.

 

Ananasų kokteilis 

Sumaišyti tris dalis ananasų sulčių ir ketvirtadalį kokosų pieno kremo. Įdėti ledukų. Skonį pagerins šviežio ananaso gabalėliai.

 

Nekalta kruvinoji Merė

Maisto smulkintuvu sutrinti pomidorus, įpilti truputį citrinos sulčių, įdėti keletą gabalėlių aitriosios paprikos, šiek tiek krienų, Vusterio padažo, žiupsnelį cukraus, druskos ir pipirų. Dar kartą viską suplakti ir gerai atšaldyti. Puošti petražolių šakele, vyšniniais pomidorais ar juodosiomis alyvuogėmis.

 

Kefyras su agurkais ir žalumynais

Reikės: stiklinės 3,2 proc. riebumo kefyro, agurko, šaukštelio krapų, šaukštelio petražolių arba kalendrų, druskos, maltų juodųjų pipirų.
Supjaustytą arba stambiai sutarkuotą agurką, smulkintus žalumynus sumaišyti su kefyru, pasūdyti ir pagardinti pipirais. Gautą masę išplakti kokteilinėje. Pagamintą kokteilį išpilstyti į stiklines ir papuošti žalumyno šakele bei agurko griežinėliu.

 

„Plūdė“

Reikės: 500 ml kolos arba pepsikolos, 200 ml juodos kavos, 200 ml plombyro ledų.

Į aukštą taurę pilti kavos, po to – gazuoto gėrimo, ant viršaus uždėti plombyro rutuliuką. Galima papuošti vyšnia, patiekti su šiaudeliu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close