PR. Vasariškos „Tele2“ nuolaidos – telefonai iki 40 proc. pigiau

Vasarai persiritus į antrąją pusę, technologijų lyderė „Tele2“ siūlo ja dar pasidžiaugti ir pasinaudoti įspūdingomis nuolaidomis išmaniesiems. Ypač viliojantys pasiūlymai klientų laukia visuose operatoriaus salonuose ir internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt.

„Baigiantis vasarai ir artėjant mokslų metų pradžiai, savo klientams parengėme išskirtinius pasiūlymus telefonams įsigyti. Itin didelės ne tik akcijos, bet ir telefonų asortimentas, kuriam jos galioja“, – sakė Vaida Burnickienė, „Tele2“ prekybos vadovė.

Vasariškos „Tele2“ nuolaidos pasiūlymuose nurodytiems išmaniesiems siekia iki 40 proc. ir galioja su visais operatoriaus mokėjimo planais.

Reta proga – „Samsung Galaxy S8“ net 25 proc. pigiau

Svajojusiems apie vos pernai pristatytą „Samsung“ flagmaną – verta suskubti. Dabar vandeniui ir dulkėms atsparų išmanųjį „Samsung Galaxy S8“ galima įsigyti 180 Eur pigiau. Sudarius 24 mėn. sutartį ir sumokėjus pradinę 49 Eur įmoką, šis itin lengvas, plonas ir 12 MP kamerą turintis išmanusis kainuos vos 20 Eur/mėn. (kaina be sutarties – 709 Eur).

Išskirtiniai pasiūlymaiHuaweigerbėjams

Snausti neverta ir planuojantiems įsigyti „Huawei P20 Lite“. Sudarius 24 mėn. sutartį ir sumokėjus pradinę 17 Eur įmoką, šis ergonomiškas 5,84 colio skersmens išmanusis kainuos vos 11,75 Eur/mėn. (kaina be sutarties – 379 Eur).

Norintiems sutaupyti dar daugiau – pasiūlymas taip pat yra. Šiuo metu dvigubą kamerą turintį „Huawei P smart“ galima įsigyti beveik 40 proc. pigiau. Sudarius 24 mėn. sutartį ir sumokėjus vos 6 Eur pradinę įmoką, šis išmanusis kainuos tik 6,75 Eur/mėn. (kaina be sutarties – 279 Eur).

Vasariškų nuolaidų išmaniesiems su visais planais – net iki 250 Eur – paruošta ir daugiau. Apie visas jas sužinoti galima kiekviename „Tele2” salone arba internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt.

Perkant internetu – 12 mėn. ilgesnė garantija!

„Tele2“ pasirūpino, kad vasara būtų dar nerūpestingesnė ir paruošė specialų pasiūlymą perkantiems internetu. Šiuo metu pasiūlymuose nurodytiems ir internetu įsigytiems telefonams su sutartimi – vietoje įprastos 24 mėn. yra suteikiama net 36 mėn. garantija.

Internetinėje „Tele2” parduotuvėje naują išmanųjį įsigyti galima visą parą ir vos kelių mygtukų paspaudimu. Užsakytos prekės bus nemokamai pristatytos pirkėjo nurodytu adresu per dvi darbo dienas.

Telefonams papildomai taikomas valstybės nustatytas laikmenos mokestis. Pasiūlymų ir įrenginių kiekis bei laikas – riboti.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close