OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rugpjūčio 3 d. Šiauliuose vyko Lietuvos vaikų baidarių-kanojų irklavimo varžybos.

 

Tarp daugybės vaikų dalyvavo ir VšĮ „Birštono Nemunas“ atstovė Ainė Kaveckaitė. Jai tik 8 metai.

 

Atvejis unikalus, nes ji yra jauniausia visų laikų baidarininkė mergaitė, šios sporto šakos istorijoje įveikusi visą 200 metrų nuotolį (1 min. 54 sek.173 šimtosios). Tai, ko gero, nėra buvę net Europoje, o gal ir pasaulyje.

 

VšĮ „Birštono Nemunas“, suteikęs galimybę dalyvauti pasirengimo stovykloje, Lietuvos baidarių-kanojų irklavimo federacija, suteikusi išskirtinį leidimą startuoti varžybose, Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras, įvertinęs iš anksto atsiustą vaizdo medžiagą apie mergaitės gebėjimą irkluoti, bei Plungės kolegos, suteikę galimybę pasinaudoti inventoriumi, įrodo, kad partnerystės principais remiantis galima daug nuveikti vaikų labui.

 

VšĮ „Birštono Nemunas“ treneris-instruktorius A. Kaveckas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close