Mintimis dalijasi praeiviai. Ar dalyvaujate kvitų loterijoje?

Valerija Astrauskienė

Nedalyvauju, kažkodėl nepagalvojau, jog reikėtų pabandyti laimę, nors žinojau, kad vyksta tokia loterija. Kartais nusiperku loterijos bilietą, bet niekada nieko nesu laimėjusi, gal todėl ir kvitų loterijoje nedalyvauju. Dabar, kai sužinojau, kad labai paprasta, reikės pabandyti užsiregistruoti ir dalyvauti.

Antanas

Nieko nesu girdėjęs apie kvitų loteriją. Turguje pardavėjai man siūlo kasos kvitus, bet aš niekada neimu, net nežinojau, kad užregistruotas kvitas tampa loterijos bilietu. Seniau kartais pirkdavau loterijos bilietų, bet niekada nieko nesu laimėjęs, tai seniai nebeperku ir jokiose loterijose nedalyvauju.

Evaldas

Nesidomiu nei loterijomis, nei azartiniais žaidimais, tai ir apie šitą loteriją nieko negirdėjau. O kvitų neimu nei turguje, nei kavinėje, nei kur kitur, nors ir siūlo.

Ona Lukoševičienė

Nieko nežinau apie kvitų loteriją, pirmą kartą girdžiu. Turguje perku retai, jei ką ir perku, tai pas ūkininkus, o jie kvitų neduoda. Dabar gal pasidomėsiu ir, kai turėsiu kvitą, paprašysiu anūkų, kad užregistruotų.

Šarūnas Matulevičius

Žinau, kad vyksta kvitų loterija, bet nedalyvauju, nes manau, kad ši loterija, kaip ir visos kitos, yra „tuščias reikalas“. Turguje perku labai retai, tai net nežinau, ar pardavėjai duoda kvitus.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close