Skriaudžiuose šokti kvietė proginiai muzikantai

Birželio 17 d. Skriaudžių laisvalaikio salės kieme vyko proginių muzikantų susitikimas-koncertas „Mes dar dainuosim“.

 

Į susitikimą atvyko gausus būrys įvairiomis progomis grojančių ir dainuojančių atlikėjų: vokalo grupė „Cukraus pudra“, DJ „VIVARA“, Neringa Garmuvienė, „A&kordas“, Romeo, Jolita ir Vytukas, „DEWA“, Juozas Kavaliauskas, „Mes“, Darius ir Rimvydas, „Plius 1“ bei gyvo garso grupė „AGE“. Visus žiūrovus džiugino ir Bagotosios šokėjų grupė.

 

Susirinkusius muzikantus, dainininkus bei žiūrovus sveikino Prienų rajono savivaldybės mero pavaduotojas Algis Marcinkevičius, Tarybos narys Cezaras Pacevičius, Veiverių seniūno pavaduotoja Audronė Lazdauskienė.

 

Renginį organizavo Veiverių kultūros ir laisvalaikio centras bei Skriaudžių kaimo bendruomenė. Pasak vieno iš renginio organizatorių Valiaus Januškevičiaus, nors žmonės visada kviečiasi muzikantus koncertuoti pas save, šįkart patys muzikantai pakvietė visus į savo koncertą. V. Januškevičius tikisi, jog tokio koncerto tradicija prigis ir netrukus proginiai muzikantai vėl visus pakvies į savo koncertą.

 

Koncertas „Mes dar dainuosim“, ko gero, būtų ir neįvykęs jei jo nebūtų parėmęs LR Seimo narys Andrius Palionis, UAB Mauručių „Agrokoncernas“ ir šio padalinio vadovas Algimantas Urbonas, UAB „Veiverių skonis“ ir direktorius Arūnas Ruzgas, Gedimino Senkaus įmonė „Skriaudžių medis“, ūkininkas Vaidas Gustaitis bei UAB „DNC prekyba“ (Skriaudžių parduotuvė) vadovas Donatas Budginas. Taip pat koncertui pagelbėjo asociacija „Cukraus pudra“ ir Veiverių seniūnija.

 

Renginio įgarsinimu rūpinosi didžėjus Kęstas Zabulis bei didelė Prienų kultūros ir laisvalaikio centro komanda.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close