Prieš trejus metus atgimusi Žvejo šventė Išlauže vėl tradiciškai sukvietė seniūnijos gyventojus ir svečius pabūti kartu, įkvėpti svaiginančio vasaros kvapo, apsikabinti ir padėkoti vieni kitiems už bendrystę, pasiklausyti dainų, pasilinksminti.

Šventėje ką veikti rado bei puikiai praleido laiką ir garbūs senoliai, ir šeimos su vaikais, ir visi šventės dalyviai, o svarbiausia – linksmu buvimu ir džiugia nuotaika buvo pagerbti žvejai bei jų šeimos. Ir žinoma, visi turėjo galimybę įsitikinti, kad Išlauže verdama pati gardžiausia ir kvapniausia žuvienė – ja vaišino AB „Išlaužo žuvis“ virėjai.

Išlaužo seniūnijos seniūnas Tomas Skrupskas, pasveikinęs susirinkusiuosius į šventę ir palinkėjęs linksmai praleisti vakarą, džiaugėsi, kad Išlaužas nuo seno garsėja žvejybos tradicijomis, o žvejai Išlaužo vardą garsina ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje.

Gaila, kad pasidžiaugti puikia vasariška diena ir pabūti kartu su išlaužiškiais neatvyko nė vienas savivaldybės vadovas ar Tarybos narys.

Šventėje buvo padėkota rėmėjams bei partneriams: AB „Išlaužo žuvis“, UAB „Mėsos kraitė“, UAB „Keliūta“, UAB „Kesberta“, Išlaužo seniūnijos kaimų bendruomenei.

Ypatingos padėkos nusipelnė AB „Išlaužo žuvis“ direktorius Darius Svirskis, kuris daug prisidėjo, kad Išlauže atgimtų Žvejo šventė. Jis buvo pasveikintas ir gražaus pusės amžiaus jubiliejaus proga.

Šventinę nuotaiką kurti padėjo Pakuonio laisvalaikio salės moterų vokalinis ansamblis „Re nata“ (vad. R. Žibienė), linijinių šokių grupė „Prienų linija“ (vad. D. J. Aksenavičius), grupė „Monopolis“ ir vaikinų vokalinis duetas „Pop du“.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close