Prienų krepšininkams pažadėta savivaldybės parama

Liepos 5 d. vykusio neeilinio Prienų rajono savivaldybės tarybos posėdžio darbotvarkėje buvo tik du klausimai. Prieš jų svarstymą Tarybos nariai dar turėjo nuspręsti Prienų krepšinio klubo, kuris kitą sezoną turėtų vadintis Prienų „Prienai“, likimą.

Klubas šiame sezone, nors ir išgarsino Prienų bei Lietuvos vardą pasaulyje, LKL čempionate liko paskutinis. Ar Prienų krepšininkai liks aukščiausioje krepšinio lygoje, spręs LKL valdyba. Iki valdybos posėdžio klubas turi pristatyti garantinį raštą, kad savivaldybė krepšinio klubui, jei jis 2018–2019 m. sezone liks LKL lygoje, įsipareigoja skirti daugiau nei pusę biudžeto – 250 tūkst. eurų.

Po ilgų diskusijų sutarta, kad Prienai turi turėti krepšinio klubą ir tęsti tradicijas, o meras įpareigotas pasirašyti garantinį raštą.

„Ačiū už pasitikėjimą“, – Tarybos nariams dėkojo komandos vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus, tikėdamasis ir palankaus LKL valdybos sprendimo.

14 Tarybos narių pritarė, vienas susilaikė, kad Prienų rajono savivaldybės administracija pasirašytų rangos sutartis su VĮ „Kelių priežiūra“ dėl Prienų ir Balbieriškio seniūnijų vietinės reikšmės kelių ir gatvių priežiūros darbų ir sniego valymo paslaugų. Tarybos pritarimo prireikė, nes priimta sutarčių suma viršija 175000 Eur (Prienų seniūnijos – 321323,32 Eur, Balbieriškio seniūnijos – 175902,66 Eur).

Balsų dauguma priimtas ir sprendimas nuo liepos 10 d. atleisti UAB „Kautra“ nuo nekilnojamojo turto nuomos mokesčio, kol vyks Prienų autobusų stoties rekonstrukcija.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close