Žemaitkiemyje nuvilnijo Naujosios Ūtos seniūnijos vasaros šventė

Praėjusį šeštadienį Žemaitkiemio kaime vyko Naujosios Ūtos seniūnijos vasaros šventė „Žiedų taku“, skirta atkurtos Lietuvos valstybės šimtmečiui.

Šventė prasidėjo jau popietę sporto varžybomis. Buvo varžomasi futbolo baudinių, krepšinio baudų metimų, paplūdimio tinklinio, smiginio, šaškių ir kiek neįprastose rąsto pjovimo ir pasagos mėtymo rungtyse. Vaikai savo vikrumą ir greitumą demonstravo estafetėse.

Šventės metu Prienų r. savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistės konsultavo sveikos gyvensenos klausimais.

Šventės dalyvius ir svečius sveikinęs LR Seimo narys Kęstutis Bacvinka džiaugėsi, kad atvykęs į gimtinę jaučiasi savas. Jis linkėjo, kad ir toliau būtų puoselėjama bendruomeniškumo dvasia, kad šventės burtų seniūnijos gyventojus. Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas, sveikindamas su vasara, linkėjo, kad mūsų šalis ir toliau būtų laisva, mūsų kraštas – dar gražesnis ir turtingesnis. Seimo nario Andriaus Palionio padėjėjas Arūnas Vaidogas Seimo nario vardu linkėjo visiems sveikatos, darnos, meilės šeimoje, būti aktyviems ir stiprinti bendruomenę.

Koncertinėje programoje dainavo tik prieš devynis mėnesius susikūręs Naujosios Ūtos laisvalaikio salės moterų ansamblis (vad. L.Sarnickienė), Veiverių KLC vokalo studijos „Cukraus pudra“ kvartetas ir atlikėjas Mino.

Šventę organizavo Žemaitkiemio bendruomenė, Naujosios Ūtos seniūnija, PKLC Naujosios Ūtos laisvalaikio salė, parėmė UAB „Imota“ ir Kęstučio Marčiulionio IĮ.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close