Mintimis dalijasi praeiviai. Ar domitės Dainų švente?

Vestina Kašiubaitė

Nelabai domiuosi, nepatinka man lietuviškos dainos, nors esu baigusi muzikos mokyklą ir dainuoju mokyklos chore, su kuriuo turėjau ir į Dainų šventę važiuoti. Mano teta, ne kartą dalyvausi Dainų šventėje, sakė, kad jai labai patiko, bet aš nepanorau važiuoti. Kai rodys per televiziją, gal netyčia ir pažiūrėsiu. Vietoj Dainų šventės aš mieliau pabūčiau su draugais prie ežero ar jūros.

Aldona Ulinauskienė

Labai domiuosi, seniau ko ne kaskart važiuodavome pasižiūrėti, bet šiais metais jau nebevažiuosime, nes vyras serga. Tik per televizorių teks stebėti. Patinka viskas – ir dainos, ir šokiai, ir muzika.

Daina Vyšniauskienė

Domiuosi, nes kai kurie auklėtiniai dalyvaus – šoks. Pati esu „gyvai“ stebėjusi tik Moksleivių dainų šventę Kaune, taip pat buvau „palaikymo komandoje“ – palaikiau sūnų. Manau, kad mums, lietuviams, yra garbės reikalas nors per televiziją stebėti tokius iškilmingus renginius, pirmiausia dėl to, kad dalyviai ilgai ir atsakingai jiems ruošiasi. Būtų smagu ir nuvažiuoti – pačiai pajusti tą atmosferą. Gal reikia organizuoti keliautojų komandą?

Vidmantas Šalčius

Nesidomiu, geriau renkuosi kompiuterį, televizorių. Gal ir pasižiūrėsiu per televiziją, jei netyčia pataikysiu tuo momentu įsijungti. Vietoj Dainų šventės mieliau nuvažiuočiau, pavyzdžiui, į futbolo rungtynes.

Danutė Strumilienė

Seniau labai domėjausi, mėgdavau nuvažiuoti pažiūrėti, kaip kiti šoka ir dainuoja. Dabar jau tik per televizorių žiūriu. Man patinka viskas, kas senoviška – ir dainos, ir šokiai, ir kiti pasirodymai.

Martynas Budra

Nesidomiu lietuvių liaudies menu, todėl neįdomu ir Dainų šventė. Vietoj šios šventės mieliau rinkčiausi kokį muzikos festivalį: „Galapagus“, Karklės ar pan.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close