Vasarą naršykite laisvai – „Tele2“ dovanoja net 100 GB

Prasidėjusi vasara reiškia daugiau laiko sau, taigi jos metu kaip niekada norisi naršyti nevaržomai: internete klausytis muzikos, žiūrėti vaizdo įrašus ar dalintis atostogų nuotraukomis. Todėl technologijų lyderė „Tele2“ kviečia savęs neriboti ir dovanų siūlo net 100 GB duomenų.

Vasaros atostogų metu tikrai nesinori galvoti apie interneto duomenų likutį, o ir progų naršyti pasitaiko daugiau, todėl besirenkantiems naują planą – paruošėme dovanų“, – sakė Vaida Burnickienė, „Tele2“ prekybos vadovė.

100 GB nemokamų duomenų pasiūlymas šiuo metu galioja su bet kuriuo neribotų pokalbių ir SMS planu nuo 2 GB duomenų (kaina – nuo 8,5 Eur/mėn.). Ši dovana bus aktyvinta kartu su sutartimi ir galios 90 d. Lietuvos teritorijoje. Pasiūlymo laikas ribotas.

Pradinė telefonų įmoka – tik 1 Eur!

Pradėti žvalgytis naujo plano bei telefono – dabar yra pats metas ne tik dėl dovanojamų duomenų. Šiuo metu „Tele2“ salonuose ir internetinėje svetainėje www.tele2.lt daugeliui išmaniųjų, mokant mėnesio mokestį, taikoma vos 1 Eur pradinė įmoka.

Vienas tokių pasiūlymų yra skirtas „Samsung“ gerbėjams. Sumokėjus pradinę 1 Eur įmoką ir sudarius 24 mėn. sutartį – 5,2 colių įstrižainės ekraną turintis „Samsung Galaxy J5“ kainuos tik 6,58 Eur/mėn. (kaina be sutarties – 259 Eur).

Suskubti turėtų ir „Huawei“ aistruoliai. Pilno ekrano, grožio algoritmą asmenukėms turintį išmanųjį „Huawei P smart šiuo metu galima įsigyti itin geromis sąlygomis. Sumokėjus pradinę, taip pat tik 1 Eur, įmoką ir sudarius 24 mėn. sutartį, šis išmanusis kainuos vos 8,66 Eur/mėn. (kaina be sutarties – 279 Eur).

Kitas pasiūlymas paruoštas norintiems įsigyti fotografų simpatijas pelniusį „Huawei P 20“. Sumokėjus pradinę 1 Eur įmoką ir sudarius 24 mėn. sutartį, šis išmanusis kainuos tik 22,83 Eur/mėn. (kaina be sutarties – 649 Eur).

Ir tai dar ne viskas. Perkant telefoną „Huawei P 20“, kamerą „EnVision 360“galima įsigyti vos už 1 centą (įprasta kaina – 199 Eur). Šį išmanų įrenginį sudaro dvi 13 MP kameros skirtingose kameros pusėse, todėl ją prijungus, vaizdus fotografuoti bei filmuoti galima tiesiog žiūrint per telefono ekraną.

Telefonams papildomai taikomas valstybės nustatytas laikmenos mokestis. Pasiūlymų, įrenginių ir dovanų kiekis bei laikas – riboti.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close