Pratybos „Kardo kirtis 2018“ tęsiasi – NATO pajėgos įveikė Nemuną prie Zapyškio

Birželio 13 dieną, trečiadienį tęsiasi tarptautinė pratybos „Saber Strike 2018 („Kardo kirtis“). Kauno rajone esančio Zapyškio bei Kulautuvos apylinkės knibždėte knibžda NATO pajėgų karinės technikos bei karių.

Čia JAV 2-ojo kavalerijos pulko kariai su technika atlieka persikėlimo per Nemuno operaciją. Operacijoje dalyvauja pantoniniai tiltai-amfibijos, šarvuočiai, sraigtasparniai bei kita technika.

Saida Stagnytė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close