Būsimasis „Mercure Birštonas“ viešbutis atveria naujus kambarius – erdvius, šiuolaikiškus ir įkvėptus gamtos!

Įsikūręs vaizdingoje Nemuno pakrantėje viešbutis „Royal SPA Residence“, kuris 2019 m. prisijungs prie „Mercure“ viešbučių tinklo, po remonto vėl atidarė 18 kambarių – taip buvo įgyvendintas pirmasis visiško viešbučio atnaujinimo plano etapas.  
 
Stilingi kambariai, kurių interjerą įkvėpė gamta
 
Pirmieji atnaujinti viešbučio kambariai jau priima svečius. Jie laukiami erdviuose, šiuolaikiškuose ir labai patogiuose kambariuose, kurių interjeras puikiai atspindi nuostabią Nemuno apylinkių gamtą. Visiškai pertvarkyti ne tik gyvenamieji, bet ir vonios kambariai – jie dabar šviesesni, erdvesni, juose panaudotos natūralios medžiagos, pvz., mediena. Gamta bus dominuojanti būsimojo viešbučio „Mercure Birštonas“ interjero dizaino bei siūlomų paslaugų tema.
Neabejojama, kad  naujasis „Mercure Birštonas“ taps puikia poilsio vieta visiems, pasiilgusiems ramybės ir gamtos.  
 
Tolesnė modernizacija apims ir SPA bei viešąsias erdves
 
Dar 18 viešbučio kambarių šiuo metu yra atnaujinami. Modernizavimo plane taip pat numatyta iš esmės pertvarkyti viešąsias erdves, konferencijų sales bei restorano zoną, kurioje 2019 metais bus įgyvendinta prabangi ir naujoviška „Winestone“ koncepcija.
 
„Žingsnis po žingsnio bus modernizuoti ne tik visi kambariai bei viešosios erdvės. Šalia būsimojo „Mercure Birštonas“ viešbučio bus papildomai pastatytas naujas SPA kompleksas. Jame viešbučio svečius bei kitus lankytojus kviesime į labai didelį uždarą baseiną ir įvairiausias pirtis“, –  aiškina bendrovės, valdančios viešbutį „Royal SPA Residence“, direktorius Arvydas Balčiūnas.
     
Išskirtinis poilsis ir mineralinis vanduo
 
Mineralinių vandenų kurortas Biršonas įsikūręs unikalioje vietoje prie Nemuno, apsuptas kalvų ir pušynų, tačiau labai lengvai pasiekiamas automobiliu tiek iš Kauno, tiek iš Vilniaus. Iki jo vos per vieną valandą galima atvažiuoti automobiliu iš Vilniaus ir per 30 minučių – iš Kauno tarptautinio oro uosto. 
 
„Nemuno ir Nemuno regioninio parko artuma tapo įkvėpimu kuriant esminio viešbučio atnaujinimo planą. „Mercure Birštonas“ bus patraukli vieta tiek Lietuvos, tiek užsienio svečiams, ieškantiems kur praleisti laisvalaikį. Užbaigus visus atnaujinimo darbus, šis viešbutis taip pat bus puiki vieta susitikimams, konferencijoms ir kitiems renginiams organizuoti“, – pridūrė „Royal SPA Residence“ generalinis direktorius Rimantas Šimkevičius.
 
Siekiama, kad būsimasis „Mercure Birštonas“ viešbutis visada užtikrintų savo svečiams malonią, nepriekaištingą viešnagę, nesvarbu, ar jie keliauja darbo reikalais, ar su šeima bei draugais. Viešbutis nuo 2019 metų veiks su „Mercure“ prekės ženklu pagal franšizės sutartį su „Orbis Hotel Group“, vienu didžiausių viešbučių operatorių Rytų Europoje ir vieninteliu visų „AccorHotels“ prekių ženklų licencijų teikėju 16-oje valstybių, tarp  kurių – Bosnija ir Hercegovina, Bulgarija, Kroatija, Čekijos Respublika, Estija, Vengrija, Latvija, Lietuva, Makedonija, Moldova, Juodkalnija, Lenkija, Rumunija, Serbija, Slovakija ir Slovėnija.
 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close