„Prienams“ „Sakalai“ neprilygo

BEKO-Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato reguliariojo sezono paskutinėse rungtynėse „Prienai“ įsirašė dar vieną pergalę: išvykoje rezultatu 88:61 (21-8, 16-25, 25:13, 26:15) nugalėjo Vilniaus „Sakalus“.

 

Prienų krepšininkai jau pirmajame kėlinyje parodė savo galybę ir po 10 minučių į priekį išsiveržė rezultatu 21:8. Antrajame kėlinyje iniciatyvą perėmė „Sakalai“ ir iki didžiosios pertraukos komandas skyrė tik 4 taškai (37:33).

Antroje rungtynių dalyje „Prienų“ vyrai suaktyvino žaidimą, trečiąjį kėlinį baigė rezultatu 62:42, o paskelbus rungtynių pabaigą, švieslentėje švietė skaičiai 88:61.

Nugalėtojų komandai daugiausia taškų pelnė Artūras Milaknis (18), Arminas Urbutis (17), Gediminas Orelikas (15).

Į LKL atkrintamąsias varžybas pateko Kauno Žalgiris“, Vilniaus „Lietuvos rytas, Prienų „Prienai“, Klaipėdos „Neptūnas“, Pasvalio „Pieno žvaigždės“, Šiaulių „Šiauliai“, Utenos „Juventus“ ir Kėdainių „Nevėžis“.

„Prienams“ teks kautis su „Šiauliais“. Bus žaidžiama iki dviejų pergalių, tada, jei prireiks, trečiasis jėgų išbadymas bus balandžio 20 d. Prienuose.

Onutė Valkauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close