„Svajokime ir skriskime su aitvarais“

Kiekvienais metais vasaros pirmąją dieną minima Tarptautinė vaikų gynimo diena.

 

Ašmintos daugiafunkcio centro laisvalaikio salės renginių organizatorė Rima Vilkienė ir bibliotekininkė Rasa Šiugždinienė birželio 1 dieną Ašmintos seniūnijos vaikus pakvietė į šventę „Svajokime ir skriskime su aitvarais“. Nuo ankstaus ryto Ašmintos parke skambėjo muzika ir vaikų klegesys. Čia jie kartu su Prienų kultūros ir laisvalaikio centro dailininku Dainiumi Jurevičiumi gamino aitvarus, kuriuos kartu su svajonėmis pakėlė į dangų.

Birželio pirmosios popietę Ašmintos kaimo padangę papuošė įvairiaspalviai aitvarai. Nors aitvarai buvo spalvingi, bet dar spalvingesnės buvo vaikučių svajonės, kurioms lemta pavirsti tikrove.

Tegul ištisus metus šviečia skaisti vaikystės saulė, skamba linksmos dainos, vaikučių veiduose švyti šypsenos, o vaikystės padangės nusidažo ryškiausiomis vaivorykštės spalvomis.

 

Ašmintos laisvalaikio salės renginių organizatorė Rima Vilkienė

Ašmintos bibliotekininkė Rasa Šiugždinienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close