Birželio 1-ąją Jiezne surengta šventė vaikams

Jiezne jau tapo tradicija Tarptautinę vaikų gynimo dieną paminėti bibliotekos surengtoje šventėje. Į ją kasmet susirenka gausus būrys įvairaus amžiaus vaikučių kartu su auklėtojomis, mokytojomis, mamytėmis ir tėveliais, o bibliotekininkės Vilma ir Sigutė pasistengia suruošti ką nors įdomaus ir naudingo. Jiezno vaikučius jau yra aplankęs Amsis, Pepė Ilgakojinė, o šiemet į svečius atvyko Birštono kultūros centro vaikų teatro studija, vadovaujama režisieriaus, buvusio jiezniečio, Rimanto Jacunsko. Jie padovanojo išties nuostabų reginį – pasaka apie senelį ir ropę scenoje atgimė visai kitokia, nei esame įpratę girdėti ar matyti.

Supratęs, kad vaikai daug žino apie saugų elgesį kieme ir gatvėje, labai nudžiugo kitas šio renginio svečias bei pagrindinis rėmėjas – UAB „Arv-auto“ atstovas Ąžuolas Raškevičius. Jis kartu su policijos pareigūne Ina atgabeno mažiesiems jiezniečiams Amsiaus dovanotą tortą bei atšvaitų ir skirtukų.

Ir svečiai, ir bibliotekininkės palinkėjo, kad vaikai saugiai leistų vasarą bei nepamirštų skaityti knygeles – juk vėl prasideda akcija „Vasara su knyga“.

 

Jiezno bibliotekos informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close