Pasirašytos vietos projektų vykdymo sutartys

Balandžio 9 d. Prienų rajono vietos veiklos grupės būstinėje Prienuose buvo  pasirašytos paskutinės antrojo kvietimo 13 vietos projektų pagal Prienų rajono vietos veiklos grupės įgyvendinamos vietos plėtros 2009-2014 metų strategijos I prioriteto „VVG teritorijos gyventojų bendruomeniškumo ugdymas sukuriant tam reikiamą materialinę bazę ir puoselėjant krašto tradicijas“ 1 priemonę „Visuomeninės paskirties pastatų rekonstrukcija ir jų pritaikymas bendruomenės poreikiams“ ir II prioriteto „VVG teritorijos gyvenamosios aplinkos patrauklumo didinimas ir gyvenimo sąlygų gerinimas sutvarkant ir sukuriant viešąją infrastruktūrą“ 1 priemonę „Visuomeninės paskirties viešosios erdvės sutvarkymas ir 3 priemonę „Sporto aikštynų įrengimas ir sutvarkymas“ vykdymo sutartys tarp Nacionalinės mokėjimo agentūros, Prienų rajono vietos veiklos grupės ir Prienų rajono savivaldybės administracijos.

Vietos projektų vykdymo sutartis pasirašė Prienų rajono savivaldybės administracijos direktorius Algis Marcinkevičius ir Prienų rajono savivaldybės vietos veiklos grupės pirmininkė Virginija Žliobienė.

Finansavimas skirtas šiems Prienų rajono savivaldybės administracijos vietos projektams: „Pastato – vaikų darželio remontas ir pritaikymas visuomeniniams poreikiams“, „Viešosios erdvės Ašmintos kaime pritaikymas laisvalaikiui ir bendruomenės poreikiams“, „Administracinio pastato Klebiškio kaime remontas ir pritaikymas visuomenės poreikiams“, „Krepšinio aikštelės įrengimas Klebiškio kaime“, „Šilavoto pagrindinės mokyklos sporto aikštynų įrengimas“, „Jiezno gimnazijos sporto aikštyno įrengimas“, „Krepšinio aikštelės įrengimas Kunigiškių kaime“, „Naujosios Ūtos pagrindinės mokyklos universalaus sporto aikštyno įrengimas“, „Balbieriškio pagrindinės mokyklos daugiafunkcinio sporto aikštyno įrengimas“, „Išlaužo pagrindinės mokyklos aikštyno su paplūdimio tinklinio aikštele įrengimas, siekiant užtikrinti bendruomenės laisvalaikio užimtumą“, „Viešosios erdvės Naujosios Ūtos kaime sutvarkymas ir pritaikymas vietos gyventojų poreikiams“, „Aktyvios poilsio zonos įrengimas Žemaitkiemio kaime“ ir „Visuomeninės paskirties pastato Naujosios Ūtos kaime remontas“.

Bendra šių projektų paramos suma – 1 300 290,14 Lt.

Kaip sakė VVG pirmininkė Virginija Žliobienė, Prienų rajono vietos veiklos grupė pagal antrą kvietimą gavo 25 paraiškas. 24 iš jų įvertintos kaip tinkamos finansuoti. Bendra visiems Prienų rajono savivaldybės administracijos pateiktiems vietos projektams skirtos paramos suma – 4 000 318,87 Lt. Bendra šių projektų vertė – 5 366 278,62 Lt.

 

Romos Sinkevičiūtės informacija ir nuotraukos

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close