„Prienams“ nepavyko nukauti „Žalgirio“

Prienų krepšinio gerbėjai antradienį sporto areną paliko liūdni: labai lauktos BEKO-Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato rungtynėse tarp „Prienų“ ir „Žalgirio“ komandų baigėsi rezultatu 67:77 (18:24, 13:16, 18:27, 18:10). Tai buvo ketvirtas Prienų klubo pralaimėjimas LKL čempionate.

Rungtynės prasidėjo taikliu „Prienų“ komandos žaidėjo Artūro Milaknio tritaškiu. Jis savo komandai pelnė ir pirmuosius 8 taškus. Deja, aikštės  šeimininkai pirmavo neilgai ir po pirmojo kėlinio „Žalgiris“ jau buvo atitrūkęs 6 taškais (18:24). Antrajame kėlinyje skirtumas padidėjo iki 9 taškų (31:40), o trečiajame – net 18.

Sėkmingiausias „Prienų“ ekipai buvos paskutinis ketvirtis, kuriame po galingo spurto ją nuo varžovų  skyrė tik 7 taškai (62:69). Vyrai kovėsi iš visų jėgų, bet pergalę rezultatu 77:67 šventė „Žalgiris“.

Daugiausia taškų „Prienams“ pelnė Artūras Milaknis (22), Arnas Labuckas (15) ir Gediminas Orelikas (8).

 „Prienų“ vyr. trenerio Virginijaus Šeškaus nuomone, rungtynes buvo galima laimėti, jei ne klaidos ir prastas vidurio puolėjų žaidimas. Du Kauno teisėjai taip pat labiau palaikė „Žalgirį“. Komandos pasirodymą LKL reguliariajame sezone treneris vertina gerai – vyrai žaidžia tikrai neblogai, nors rungtyniauja be tikro įžaidėjo ir be tikrų vidurio puolėjų.

Reguliariajame sezone beliko išvykoje jėgas išmėginti su Vilniaus „Sakalais. Turnyrinėje lentelėje „Prienai“ dabar yra trečioje vietoje. Juos lenkia Kauno „Žalgiris“ Ir Vilniaus „Lietuvos rytas“.

 Onutė Valkauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close