Dovanėlė brangiausiam žmogui

Jau antri metai kašoniškiai, artėjant Motinos dienai, neieško dovanų parduotuvėse: to, kas pasaulyje svarbiausia, ten tikrai nenusipirksime. Dovanojame mamoms nuoširdų dėmesį, o meilę ir padėką sudėkime į apkabinimus ir mažas dovanėles, iš širdies padarytas savomis rankomis. Mums tenka netrumpai pasukti galveles, ką gi čia padovanojus. Tad gegužės 2 d. Kašonių bibliotekoje vyko edukacinis užsiėmimas vaikams ,,Dovanėlė brangiausiam žmogui“.

Šiais metais į pagalbą pasikvietėme liaudies meistrę, mūsų nuolatinę globėję ir draugę Laimutę Butkienę. Laimutė mielai sutiko ir atvyko su dėžėmis priemonių, karštais klijais ir gausybe idėjų. Reikėjo įdėti truputį darbo, fantazijos, kurios vaikams tikrai netrūko, kantrybės – ir štai dovana mamytei. Padarėme po žaismingą pakabutį – talismaną ir orginalų atviruką. Vaikai labai imliai ir noriai darė dovanėles, atvirukus, rašė pačius nuoširdžiausius žodžius mamytėms. Didelės pagalbininkės dirbant buvo Jiezno seniūnijos socialinės darbuotojos Bena, Gintarė ir Loreta. Jos patarė, padrąsino, padėjo vaikams parašyti sveikinimus, padaryti dovanėles.

Pagamintas dovanėles vaikai savo mamoms ir močiutėms įteiks per Motinos dienos minėjimą Kašonių bendruomenės namuose.

Užbaigę dovanėles, bibliotekos kiemelyje vaišinomis sumuštiniais, arbata ir mūsų nuolatinės rėmėjos Ramutės iškeptais puošniais ir skaniais pyragėliais, kurių parnešėme ir mamytėms.

Esame dėkingi Laimutei už priemones, idėjas ir pamokymus. 

Kašonių bibliotekos bibliotekininkė Danutė Bajorienė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close